Ρένα Κουβελιώτη: Συγκλονίζει η ρεπόρτερ του Alpha για την απώλεια μνήμης που βιώνει! | piperata.gr Skip to main content
Ρένα Κουβελιώτη: Συγκλονίζει η ρεπόρτερ του Alpha για την απώλεια μνήμης που βιώνει!

Ρένα Κουβελιώτη: Συγκλονίζει η ρεπόρτερ του Alpha για την απώλεια μνήμης που βιώνει!

Συγκλονίζει η Ρένα Κουβελιώτη, δημοσιογράφος που ανήκει εδώ και χρόνια στο δυναμικό του Alpha η οποία εδώ και περίπου πέντε χρόνια γνωρίζει τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει και η οποία απειλεί μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο τη μνήμη της.

 

Ήταν το 2015 όταν η γνωστή δημοσιογράφος του δυναμικού του Alpha διαγνώστηκε με αυτή την σπάνια ασθένεια η οποία προκαλεί απώλεια μνήμης και σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα του ασθενή.

 

Η Ρένα Κουβελιώτη χθες, μετά την αποκάλυψη του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει, έκανε μία πραγματικά πολύ συγκινητική ανάρτηση στο facebook.

 

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ Tassoula Eptakili για τα τόσο τρυφερά σου λόγια … τιμή μου κάθε σου σχόλιο . Δεν περίμενα να γίνω ποτέ πρωτοσέλιδο είναι αλήθεια.

Όπως δεν περίμενα και όλη αυτή την επίθεση αγάπης κυρίως από ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα. Θα μ' αγαπάς όταν δεν θα σε θυμάμαι; Λοιπόν ο τίτλος του βιβλίου μου που αύριο θα το δείτε για πρώτη φορά στην εκπομπή του φίλου Νίκου Μάνεση.

Ξέρετε δεν θέλω να μείνετε στον ιατρικό μου φάκελο, αυτός λίγους ενδιαφέρει, αλλά στη δυναμική της αγάπης … του αγώνα της κάθε μάνας που παλεύει μόνη της … πάντα όλες οι μανούλες βιάζονται να προλάβουν να συμβουλέψουν τα παιδιά τους … να τους μάθουν αρχικά γράμματα και μετά έναν αξιακό κώδικα … Κάποιες έχουμε τους λόγους μας να βιαζόμαστε λίγο περισσότερο … Με μπούσουλα τα 24 γράμματα του αλφάβητου επιχειρώ και 'γω … Α όπως αλήθεια όπως αγάπη … Β όπως βόλεμα όπως βία Γ όπως γενναιότητα όπως γέννηση όπως γενναιοδωρία … Εύχομαι να αισθανθείτε … τα πραγματικά μηνύματα του βιβλίου μου … είναι οι αλήθειες μου και είμαι σίγουρη πως πολλές μάνες .. πολλά παιδιά χωρισμένων γονιών …. πολλές εργαζόμενες θα συναντήσετε εσάς στις σελίδες του … Και επειδή κάποιοι έχετε ανησυχήσει για μένα θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ακόμα και αν σωπάσει κάποτε – μετά από πολλά χρόνια- η μνήμη μου, η ψυχή μου καθότι μεγάλη αλήτισσα θα δηλώνει κάθε μέρα παρούσα!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV