Παραδέχτηκε την συμμετοχή του στο ροζ κορωνο-πάρτι ο Ούγγρος ευρωβουλευτής | piperata.gr Skip to main content
sazr

Παραδέχτηκε την συμμετοχή του στο ροζ κορωνο-πάρτι ο Ούγγρος ευρωβουλευτής

Την συμμετοχή του στο ροζ πάρτι των Βρυξελλών της περασμένης Παρασκευής, ομολόγησε ο Ούγγρος ευρωβουλευτής Τζόζεφ Σαζέρ, ο οποίος είχε παραιτηθεί την περασμένη Κυριακή από την ιδιότητά τους ως ευρωβουλευτή, προφανώς εξαιτίας των επερχόμενων αποκαλύψεων.

 

Σημειώνεται ότι η αστυνομία των Βρυξελλών ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι το βράδυ της Παρασκευής επενέβη και διέκοψε ένα ροζ πάρτυ στο κέντρο της πόλης με 25 συμμετέχοντες. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

 

Στους 25 παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άνδρες, επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίαζαν τα μέτρα του lockdown ανέφερε πηγή της εισαγγελίας στη επίσης ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

 

Σύμφωνα με πηγές κάποιοι από τους 25 ήταν διπλωμάτες και ένας ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Ευρωβουλευτής, φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα La Dernière Heure. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν και ναρκωτικά.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV