Ποιος κορωνοϊός; Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Κυριάκου και οι παρ’ ολίγον… σούζες της Γκραμπόφκσι! (vid) | piperata.gr Skip to main content
Μαρέβα

Ποιος κορωνοϊός; Η αβάσταχτη ελαφρότητα του Κυριάκου και οι παρ’ ολίγον… σούζες της Γκραμπόφκσι! (vid)

Ο ελληνικός λαός δεν τιθασεύεται εύκολα. Τουναντίον! Έχει αποδείξει στο παρελθόν, πολλάκις, πως αντιδράει όταν του επιβάλλουν πράγματα και καταστάσεις.

 

Με τον κορωνοϊό, όμως, άλλαξε ρότα. Πίστεψε τους κυβερνώντες, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες. Ήταν το καλό παράδειγμα…

 

Αντίθετα, η κυβέρνηση, αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

 

Εν προκειμένω, το πρωθυπουργικό ζεύγος πέρασε τις κόκκινες γραμμές που το ίδιο το Μαξίμου – μαζί με τους λοιμωξιολόγους – είχαν θέσει.

 

Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφκσι, την ώρα που η Ελλάδα μετρούσε νεκρούς από το ιό, επέλεξαν να δείξουν την διαφορετικότητά τους. Πως δεν αποτελούν μέρος του ελληνικού λαού που προστατεύεται από τον κορωνοϊό.

 

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ποδήλατο χωρίς μάσκα για τις σέλφι και την Μαρέβα να κάνει… motocross, σαφώς και δεν τιμούν κανέναν. Και προπάντων τους ίδιους τους «εμπλεκόμενους».

 

Την ώρα που οι αστυνομικοί κάνουν σαφάρι (και καλά πράττουν) για να βρουν τους παραβάτες (σ.σ. ακόμα και αυτούς που δεν φοράνε καλά τη... μάσκα), το πρωθυπουργικό ζεύγος ακλόνητο, κάνει βόλτα στα βουνά, βγάζει φωτογραφίες με ανθρώπους που τους πλησιάζουν, ακόμα και επίδειξη… καλού οδηγήματος με την μηχανή!

 

Χωρίς άλλα λόγια, δείτε σε βίντεο την Μαρέβα Γκραμπόφσκι με το motocross…

 

 

Καληνύχτα και καλή τύχη!

 

Υ.Γ. Προφανώς η δήλωση – απάντηση Πέτσα «ο Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα κι ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα» ήταν τουλάχιστον ατυχής…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV