Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αιχμηρή ανάρτηση για τις καταλήψεις και την στάση Κεραμέως (pic-post) | piperata.gr Skip to main content
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αιχμηρή ανάρτηση για τις καταλήψεις και την στάση Κεραμέως (pic-post)

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Αιχμηρή ανάρτηση για τις καταλήψεις και την στάση Κεραμέως (pic-post)

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, ως πρώην υπουργός Παιδείας επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, σχολιάζει καυστικά το ζήτημα των καταλήψεων στα σχολεία της χώρας.

 

Συγκεκριμένα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος γράφει: «Όταν σπας αυγά δεν έχεις πάντα... ομελέτα! Μπορεί απλά να καταλήξουν στο νεροχύτη και η δυσοσμία εκεί να είναι αφόρητη! Στη δεύτερη περίπτωση ανήκει και η προσπάθεια δήθεν παλικαρίσιας αντιμετώπισης των καταλήψεων. Η τηλεργασία δεν είναι τιμωρία για να αντικαθιστά τις εκδρομές! Ούτε οι εκδρομές είναι τεμπελιά! Ούτε ο τσαμπουκάς φέρνει... Νίκες! Ενίοτε, φέρνει βαριές ήττες...»!

 

Ο πρώην υπουργός, έκανε έτσι κατ' ουσίαν follow up σε σχετικές αναρτήσεις στο Twitter και το Facebook του δημοσιογράφου και εκδότη του PIPERATA.GR. Άλλωστε, αρθρογράφος - αναλυτής του PIPERATA.GR πλέον είναι και ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

 

Δείτε την αυτούσια ανάρτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου στο Facebook:

 

Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος και εκδότης του PIPERATA.GR, Πάρις Κουρτζίδης, είχε σχολιάσει με ιδιαίτερα αιχμηρές αναρτήσεις στα social media, τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνώντες διαχειρίζονται την κατάσταση και τις μαθητικές καταλήψεις, όπως και τις δημόσιες δηλώσεις τους (βλ. υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου και υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως).

 

Ενδεικτική είναι η ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV