Κι όμως ο Χρυσοχοϊδης ψάχνεται για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών | piperata.gr Skip to main content
Κι όμως ο Χρυσοχοϊδης ψάχνεται για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών

Κι όμως ο Χρυσοχοϊδης ψάχνεται για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Α΄ Αθηνών

Η φήμη δεν διαψεύδεται από πουθενά. Αντιθέτως, οι περισσότεροι από τους Νεοδημοκράτες βουλευτές κάτι είχαν ακούσει το τελευταίο διάστημα αλλά δεν ήθελαν να το πιστέψουν.

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

 

Όντως; Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο εκφραστής της νομενκλατούρας των «Κλαδικών» στη Βόρεια Ελλάδα, ο μετέπειτα γενικός γραμματέας του Κινήματος, ο άνθρωπος που δεν πρόλαβε -κατά δήλωση του- να διαβάσει το πρώτο Μνημόνιο, θέλει να κατέβει υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄ Αθηνών; Κι όμως, όχι μόνο ψάχνεται αλλά επιδιώκει κι επαφές με παλαιούς και νεότερους κομματικούς πυρήνες.

 

Αρχικώς λέγεται ότι του είχαν πει για το νότιο τομέα της Β’ Αθηνών καθώς ο Διονύσης Χατζηδάκης έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί να ξανακατέβει. Ωστόσο για ‘κει έχει κουμπώσει ο Τάκης  Θεοδωρικάκος χωρίς να αποκλείεται και ο σημερινός δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

Γι’ αυτό κι έστρεψε το ενδιαφέρον του προς την Αθήνα, πιστεύοντας ότι τόσο ο μουτζουρωμένος Κικίλιας όσο και η εντελώς παραγκωνισμένη Όλγα Κεφαλογιάννη δεν θα του φέρουν σοβαρά εμπόδια.Το ωραιότερο είναι ότι αφήνει να πλανάται η εντύπωση ότι τον στηρίζουν η Ντόρα και ο Αβραμόπουλος, με βαριά ατζέντα ονομάτων από τις αθηναϊκές γειτονιές. «Οι ευχές για “καλή επιτυχία” είναι δεδομένες αφού ο άνθρωπος έχει να εκλεγεί βουλευτής από το 2009» σχολίασε πικρά παλαιός και έμπειρος βουλευτής της ΝΔ. 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV