Ράπερ Υποχθόνιος: Από την φωτογραφία με τον Τσίπρα στη δημόσια κατακραυγή κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό (pic+vids) | piperata.gr Skip to main content
Ράπερ Υποχθόνιος: Από την φωτογραφία με τον Τσίπρα στη δημόσια κατακραυγή κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό (pic+vids)

Ράπερ Υποχθόνιος: Από την φωτογραφία με τον Τσίπρα στη δημόσια κατακραυγή κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό (pic+vids)

O γνωστός ράπερ της Ελλάδας, Υποχθόνιος, τάσσεται ανοιχτά κατά των μέτρων για τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, με μια ανάρτησή του στο Twitter σχολιάζει καυστικά την απαγόρευση όρθιων πελατών στα νυχτερινά μαγαζιά.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Υποχθόνιος πριν από τις ευρωεκλογές είχε δώσει το παρών σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ  και μάλιστα είχε φωτογραφηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 

κκλ

 

Το βίντεο υποστήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ

 

Μετά τη συνάντηση που είχε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ο Υποχθόνιος με τον Αλέξη Τσίπρα, ο ράπερ ανήρτησε ένα βίντεο, εν είδη προεκλογικού σποτ στο οποίο καλούσε τους νέους να συμμετάσχουν στις ευρωκλογές.

«Η ψήφος σας είναι σφαίρα, χρησιμοποιήστε καλά το όπλο σας» ακούγεται να λέει ο Υπο σε μια παρέα νέων και συνεχίζει. «Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Το φίδι πρέπει να πάει ξανά στην τρύπα του».

 

 

Πρόσφατα ο ράπερ ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter όπου βρίζοντας εκφράζει τη διαφωνία του για τα μέτρα στα κλαμπ και την απόφαση οι θαμώνες να είναι καθιστοί και να απαγορεύονται οι όρθιοι.

Χαρακτηριστικά λέει στο βιντεάκι:

«Να ξέρετε ο κοσμάκης δεν είναι καλά. Θα σας πάει κ@@@φεράτζα μ@@@@@@ και δεύτερον δεν μπορεί σε κλαμπ να κάθεται ο κόσμος. Για να βάζετε μόνο τραπέζια και καθιστούς στη μουσική μας»
 

Δείτε την ανάρτηση του Υποχθόνιου:

 

 

υποχθονιοςAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV