Ενοχλημένος ο Κυριάκος για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με την "συμπρωταγωνίστρια" Μαρέβα (vid) | piperata.gr Skip to main content
σποτ

Ενοχλημένος ο Κυριάκος για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ με την "συμπρωταγωνίστρια" Μαρέβα (vid)

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ακούν τα… πάντα για την «εκδρομή» τους στην Πάρνηθα. Όλοι άλλωστε γνωρίζουμε τι συνέβη. Για την ακρίβεια, όχι όλοι, αφού συγκεκριμένα ΜΜΕ επέλεξαν να προβάλλουν άλλα θέματα. Δεν έδειξαν δηλαδή την ίδια ευαισθησία π.χ. με τον τσιμπούσι του Πολάκη.

 

Ωστόσο, στον ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να περάσουν τις κόκκινες γραμμές. Έφτιαξαν σποτ βάζοντας συμπρωταγωνίστρια την Μαρέβα Μητσοτάκη.

 

Και αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα το Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος θυμίζουμε πως έχει πει κατ’ επανάληψη για τη σύζυγό του: «Κάποιοι ανακυκλώνουν το παρελθόν και επιλέγουν να συκοφαντήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Τους λέω να σηκώνουν το βλέμμα τους και αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιο να χτυπήσουν εμένα και όχι τη γυναίκα μου… Ο μεγάλος κρητικός συγγραφέας Ν.Καζαντζάκης είχε πει ότι το ψέμα είναι αναδρία. Το να επιτίθεται κάποιος πλαγίως και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μια γυναίκα που έχει διακριθεί στο χώρο της, είναι διπλή αναδρία».

 

Δείτε ξανά το σποτ:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV