Κράμερ εναντίον Κράμερ! Το «χιούμορ» του Κυριάκου για τον Μπακογιάννη που «κρύωσε» την πλατεία Κοτζιά και την… Ντόρα! | piperata.gr Skip to main content
Μητσοτάκης Μπακογιάννης

Κράμερ εναντίον Κράμερ! Το «χιούμορ» του Κυριάκου για τον Μπακογιάννη που «κρύωσε» την πλατεία Κοτζιά και την… Ντόρα!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Όπως διαρρέουν και οι δύο πλευρές, Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Μπακογιάννης έχουν άριστες σχέσεις. Λογικό, όταν στη μέση βρίσκεται πάντα η Ντόρα Μπακογιάννη.

 

Γράφει ο Σπύρος Νάννος

 

Βέβαια, οι σχέσεις τους δοκιμάστηκαν. Για παράδειγμα, το Μαξίμου είχε ενοχληθεί με την «φιέστα» του Δημάρχου Αθηναίων στο Μαξίμου με την Πρωτοψάλτη. Επίσης, δεν πέρασε απαρατήρητο πως εν καιρώ… κορωνοϊού, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε «φιέστα» στην πλατεία Ομόνοιας με πολύ… κόσμο. Και βεβαίως, το «φιάσκο» με τον Μεγάλο Περίπατο, καθώς ο πρωθυπουργός δεν έδειχνε ότι γνώριζε τα σχέδια του δημάρχου. Και κυρίως, τα όσα διαδραματίστηκαν με τα εκατομμύρια ευρώ που χρησιμοποιήθηκαν ως «πείραμα».

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, ότι του δίνεται η ευκαιρία, πετάει το δηλητήριο για τον Κώστα Μπακογιάννη. Έστω και εάν αυτό, «δίνεται» με… χιούμορ.

 

Ειδικότερα, μπορεί να πέρασε στο ντούκου, όμως έχει ιδιαίτερη σημασία τι είπε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο για τον δήμαρχο Αθηνών. Πλαγίως, βεβαίως – βεβαίως, με «θύμα» τον αντιδήμαρχο Νικόλαο Μακρόπουλο.

 

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν η Λίνα Μενδώνη πήρε τον λόγο στο υπουργικό συμβούλιο και – σύμφωνα με την «Καθημερινή» – αναφέρθηκε στα ευρήματα του Τατοΐου και τα βασιλικά αυτοκίνητα και εκεί παρενέβη ο Κυριάκος Μητσοτάκης με χιούμορ και είπε: «Είναι κανένα Aston Martin;» και όλοι γέλασαν – όπως γίνεται σ’αυτές τις περιπτώσεις – με το παγωμένο αστείο του πρωθυπουργού.

 

«Χιουμοριστική» απάντηση έδωσε και η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία είπε: «Εμείς είμαστε πιο μπροστά. Έχουμε τέσσερις Rolls Royce στην βασιλική περιουσία στο Τατόι».

 

Προφανώς, το «αστείο» του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα άρεσε στον Κώστα Μπακογιάννη. Και κυρίως στην Ντόρα, η οποία γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη της πολιτικής.

 

Ποια θα είναι η «αντίδρασή» της; Ποιος ξέρει…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV