Τώρα δεν τα αποκαλύπτουν μόνο τα Piperata και ο Πάρις Κουρτζίδης: Βίντεο-ντοκουμέντο για τους παιδεραστές χορηγούς της ομοσπονδίας Πάλης (vid) | piperata.gr Skip to main content
Τώρα δεν τα αποκαλύπτουν μόνο τα Piperata και ο Πάρις Κουρτζίδης: Βίντεο-ντοκουμέντο για τους παιδεραστές χορηγούς της ομοσπονδίας Πάλης (vid)

Τώρα δεν τα αποκαλύπτουν μόνο τα Piperata και ο Πάρις Κουρτζίδης: Βίντεο-ντοκουμέντο για τους παιδεραστές χορηγούς της ομοσπονδίας Πάλης (vid)

Σοκαριστική είναι η καταγγελία νεαρού Έλληνα πρωταθλητή της πάλης, του ενός από αυτούς που αποκάλυψαν η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια» ότι υπέπεσαν σε σεξουαλική παρενόχληση από χορηγούς - παιδεραστές που συστήνει σε παλαιστές (ανήλικους κι ενήλικους) μεγαλοπαράγοντας της ομοσπονδίας Πάλης.

 

Γράφει ο Νικόλας Ρουμπέσης

Ο νεαρός παλαιστής με εγχώριες και διεθνείς διακρίσεις μίλησε στον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό για την τραυματική εμπειρία που έζησε μαζί με συναθλητή του, σε ηλικία 16 ετών μόλις, όταν ο τότε πρόεδρος της ομοσπονδίας τον έστειλε, ως «δώρο», όπως λέει σε χορηγούς, οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να του αγοράσουν εξοπλισμό, αρκεί εκείνος να ικανοποιούσε τις σεξουαλικές τους ορέξεις!

 

Είχαν προηγηθεί αναρίθμητα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, όχι μόνο τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια από το PIPERATA.GR (2016 - 2021) με αποκορύφωμα το τελευταίο αποκλειστικό ρεπορτάζ δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη με τίτλο: Οι ανεκδιήγητες εξιστορήσεις αθλητών-προπονητών για εκπόρνευση παλαιστών με αντάλλαγμα σπόνσορες που συστήνει μεγαλοπαράγοντας της ομοσπονδίας (διαβάστε αναλυτικά εδώ).

 

Άκρως αποκαλυπτική ήταν και η συνέντευξη που προηγήθηκε (δημοσιεύθηκε σε τρία μέρη) στο PIPERATA.GR και τον δημοσιογράφο και εκδότη Πάρι Κουρτζίδη, του πρώην α' αντιπρόεδρου της ΕΛΟΠ, Δημήτρη Κολιτσόπουλου, αλλά και της Ολυμπιονίκη Βούλας Ζυγούρη, οι οποίοι κατονόμασαν τους ηθικούς αυτουργούς, τους συνεργούς, τους δράστες των ακολασιών στην ομοσπονδία Πάλης, καθώς και τους πολιτικούς και επιχειρηματικούς προστάτες τους.  

Ακολουθεί η συγκλονιστική συνέντευξη με τις καταγγελίες «βόμβα» που έκανε ο πρωταθλητής πάλης Θ.Π. τα στοιχεία του οποίου διαθέτει το PIPERATA.GR, όπως και πολλών ακόμη θυμάτων-αθλητών και των προπονητών τους που θέλουν να καταθέσουν στους αρμόδιους εισαγγελείς. Και η ώρα αυτή έφθασε... 

 

 

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV