Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος διακινητής μετά από καταδίωξη - Μετέφερε παράνομα εννέα αλλοδαπούς | piperata.gr Skip to main content
θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 28χρονος διακινητής μετά από καταδίωξη - Μετέφερε παράνομα εννέα αλλοδαπούς


Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης  της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, προχώρησαν στη σύλληψη 28χρονου, που διαπιστώθηκε ότι ενέχεται σε παράνομη μεταφορά εννέα αλλοδαπών.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για 28χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας εκ κερδοσκοπίας και από την οποία προέκυψε κίνδυνος ζωής, απείθεια, αντίσταση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, στην Εγνατία Οδό, αστυνομικοί της προαναφερόμενης υπηρεσίας εντόπισαν ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο, με οδηγό τον 28χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους ανέπτυξε ταχύτητα.
Στην περιοχή του Καλοχωρίου, ο 28χρονος ακινητοποίησε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο στη διάρκεια της πεζής καταδίωξης που ακολούθησε, αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

 

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν έξι αλλοδαποί στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, με τους τρεις μάλιστα να εντοπίζονται στο χώρο των αποσκευών, ενώ βρέθηκαν και άλλοι τρεις αλλοδαποί.

 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.