Οργή Βασίλη Τσιάρτα για την αφίσα της Επιτροπής «Greece 2021» (pic-post) | piperata.gr Skip to main content
Οργή Βασίλη Τσιάρτα για την αφίσα της Επιτροπής «Greece 2021» (pic-post)

Οργή Βασίλη Τσιάρτα για την αφίσα της Επιτροπής «Greece 2021» (pic-post)

Ο Βασίλης Τσιάρτας μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, αντιδράει στην παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αφίσα της Επιτροπής «Greece 2021».

 

Στην αφίσα της Επιτροπής «Greece 2021», ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, φιγουράρει δίπλα σε σημαντικά πρόσωπα της ιστορίας και της ελληνικής Επανάστασης. 

 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Βασίλης Τσιάρτας:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης.

Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

 

Η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα: 

 

τσιαρταςAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV