Τζόκερ: Ο Ζακ Σνάιντερ ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο στο ρόλο (vid) | piperata.gr Skip to main content
 Τζόκερ: Ο Ζακ Σνάιντερ ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο στο ρόλο (vid)

Τζόκερ: Ο Ζακ Σνάιντερ ανέβασε την πρώτη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο στο ρόλο (vid)

Ο σκηνοθέτης Ζακ Σνάιντερ δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο ως «Joker» από τη νέα εκδοχή της ταινίας «Justice League» που έρχεται τον Μάρτιο.

 

Η επίσημα γνωστή ως «Snyder Cut» εκδοχή της ταινίας «Justice League» του 2017, όπως την είχε φανταστεί ο Ζακ Σνάιντερ, ξεκίνησε ως αίτημα των θαυμαστών της κινηματογραφικής σειράς, υλοποιήθηκε και σύντομα, τον Μάρτιο, θα είναι διαθέσιμη στο HBO Max.

 

Ο Σνάιντερ εγκατέλειψε την ταινία «Justice League» μετά από προσωπική τραγωδία, τον θάνατο της κόρης του, ενώ η παραγωγή ήταν σε εξέλιξη και σκηνοθετικά καθήκοντα ανέλαβε ο Τζος Γουίντον.

 

 

 

 

Ο Ζακ Σνάιντερ δημοσίευσε πριν από λίγες μέρες μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο και τη συνόδευσε με αναφορά στον Ντέιβιντ Άγερ, σκηνοθέτη του «Suicide Squad», του φιλμ του 2016, στο οποίο ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, εμφανίστηκε πρώτη φορά ως «Joker».

 

«Τι υπέροχο χαρακτήρα δημιούργησες. [email protected] @JaredLeto» έγραψε ο Ζακ Σνάιντερ.

 

Αν και η φωτογραφία που συγκέντρωσε περισσότερα από 60.000 likes, είναι θολή, οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν τις διαφορές της εμφάνισης του κακού «Joker» στο «Suicide Squad» και στο Snyder Cut του Justice League.

 

Πολλοί σχολίασαν ότι ο Τζάρεντ Λέτο στη φωτογραφία θυμίζει τον Χοακίν Φοίνιξ στην ταινία «Joker» του 2019.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV