Επικοινωνία Μητσοτάκη με τους υπουργούς για τις φωτιές - «Πρώτο μέλημα η ανθρώπινη ζωή» | piperata.gr Skip to main content
Μητσοτάκης

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τους υπουργούς για τις φωτιές - «Πρώτο μέλημα η ανθρώπινη ζωή»

Πυρετώδεις προσπάθειες για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες από τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα καταβάλλει η κυβέρνηση. 

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, οι οποίοι βρίσκονται από νωρίς στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, για το συντονισμό των ενεργειών αντιμετώπισης των πυρκαγιών στην Αττική και σε διάφορες περιοχές της χώρας.

 

Όπως τόνισε ο Πρωθυπουργός, παράλληλα με τις ενέργειες για την διάσωση του φυσικού περιβάλλοντος και των περιουσιών, το πρώτο μέλημα παραμένει η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

 

71 μέτωπα φωτιάς σε ένα  24ωρο

 

Στην Αττική, έγινε χρήση του 112 για την εκκένωση των οικισμών Αγ. Παντελεήμονα, Άρη, Αναβύσσου και ΑΤΕ αφού πρώτα στεγανοποιήθηκαν οι δρόμοι διαφυγής. Ο συνολικός αριθμός των δασικών πυρκαγιών το τελευταίο 24ωρο είναι 71 και σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε όλη την Επικράτεια.

 

Ο συνολικός αριθμός των δασικών πυρκαγιών το τελευταίο 24ωρο είναι 71 και σε γενική επιφυλακή έχουν τεθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις σε όλη την Επικράτεια.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV