ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κορωνο-πάρτι με «καυτά μοντέλα» και 7 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Athenaeum Smart Hotel στη Συγγρού! | piperata.gr Skip to main content
Athenaeum Smart Hotel Συγγρού

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Κορωνο-πάρτι με «καυτά μοντέλα» και 7 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο Athenaeum Smart Hotel στη Συγγρού!

Επτά παίκτες του Ολυμπιακού συμμετείχαν στο παράνομο κορωνο-πάρτι με «καυτά μοντέλα», που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, του οποίου οι ιδιοκτήτες έχουν απασχολήσει πρόσφατα τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

 

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 8/11 η αστυνομία έκανε «ντου» σε παράνομο πάρτι στο ξενοδοχείο Athenaeum Smart Hotel (Λ. Συγγρού 127) μετά από τηλεφωνική καταγγελία πολίτη στις 02.30, ο οποίος υποστήριξε ότι η πληροφορία του προέρχεται από αναρτήσεις σε social media των συμμετεχόντων.  

Το κορωνο-πάρτι, σύμφωνα με τις Αρχές, διοργανώθηκε από την κόρη του ιδιοκτήτη, στην οποία και βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Τα πρόστιμα έπεσαν «βροχή» και στους 31 καλεσμένους για πολλαπλές παραβάσεις των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και οι επτά παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς και πολλά «καυτά» μοντέλα. 

 

Το πάρτι έγινε στο roof garden του ξενοδοχείου, στον 8ο όροφο και είχε ακόμη και dj. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει δημοσίως γνωστό το ποιοι ακριβώς είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συμμετείχαν, αν και το PIPERATA.GR γνωρίζει ότι πρόκειται και για βαρύγδουπα ονόματα.

 

Αξίζει πάντως να τονιστεί ότι στο ξενοδοχείο αρχικά δεν μπήκε «λουκέτο», ενώ έγινε προσπάθεια να μη διαρρεύσει το ότι συμμετείχαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο κορωνο-πάρτι, μέχρι και τη στιγμή που στο ρεπορτάζ μπήκε... το PIPERATA.GR, όπου -τότε- δόθηκε στο φως και το όνομα του «αμαρτωλού ξενοδοχείου». 

 

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη «Πιπεράτα Παρασκήνια» του PIPERATA.GR, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου έχουν απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές, καθώς το 2019 είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στο γειτονικό ξενοδοχείο-«αδελφάκι», μετά από εμπρηστική ενέργεια, για την οποία ο ένας τουλάχιστον εκ των δραστών που έχει ήδη προφυλακιστεί, αλλά και αρκετοί μάρτυρες έχουν ισχυριστεί στις αρχές ότι ηθικοί αυτουργοί ήταν οι ιδιοκτήτες!

 

Το άκρον άωτον είναι ότι τη νομική υποστήριξη των ιδιοκτητών του «αμαρτωλού ξενοδοχείου» έχει αναλάβει πολύ γνωστός -και δημοσίως λαλίστατος- δικηγόρος, ο οποίος τυγχάνει να είναι και νομικός σύμβουλος του ιδιοκτήτη ομίλου ΜΜΕ που σχετίζεται άμεσα με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο κορωνο-πάρτι... 

 

ΥΓ.: Μένει να δούμε αν θα υπάρξει προσπάθεια «κουκουλώματος» από πλευράς της ΠΑΕ Ολυμπιακός ή αν θα βγει σχετική ανακοίνωση με την οποία, αφενός θα καταδικάζεται η συμμετοχή των παικτών, κι αφετέρου αν θα γίνεται γνωστή η παραδειγματική τιμωρία τους, καθώς συμμετείχαν στο «αμαρτωλό πάρτι» διάδοσης του εγκληματικού ιού!

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV