Τσίπρας για Πολάκη: Λάθος η ανάρτηση - Οι εξηγήσεις του ήταν επαρκείς | piperata.gr Skip to main content
Τσίπρας για Πολάκη: Λάθος η ανάρτηση - Οι εξηγήσεις του ήταν επαρκείς

Τσίπρας για Πολάκη: Λάθος η ανάρτηση - Οι εξηγήσεις του ήταν επαρκείς

Ο Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος παρευρέθηκε σε φιλικό "τραπέζι" στα Χανιά εν μέσω καραντίνας.

 

«Αρνητική εικόνα» και «Λάθος» χαρακτήρισε την ανάρτηση του Πολάκη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παρ' όλα αυτά, έσπευσε και να τον καλύψει.

Ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού Star, ερωτηθείς για το τραπέζωμα του Παύλου Πολάκη στα Χανιά, είπε ότι ως ανάρτηση ήταν λάθος, αλλά επί της ουσίας χαρακτήρισε... επαρκείς τις δικαιολογίες του πρώην υπουργού.

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 48 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Ως ανάρτηση ήταν λάθος, ήταν αρνητική, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής», είπε μάλλον αμήχανα ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Η πλήρης απάντηση του κ. Τσίπρα

 «Όχι, ήταν μια αρνητική εικόνα. Ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς, πέραν της επικοινωνίας που είναι απόλυτα αρνητική, πρόκειται για μια -γιατί υπήρχε μια συνέχεια στις ανακοινώσεις στα post που έκανε- παρουσία του σε μια οικογένεια πολύ φιλική καθότι ο ίδιος ως γιατρός έχει κάνει τεστ πριν από 24 ώρες γιατί σήμερα το πρωί έκανε χειρουργείο στα Χανιά και μη έχοντας τη δυνατότητα να βρεθεί οπουδήποτε αλλού, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι για να γευματίσει. Αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό, επιτρέψτε μου να πω.

Το αρνητικό είναι η διαφήμιση. Διότι αυτό είναι μια προτροπή στον κόσμο ότι, εντάξει, δεν χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα. Νομίζω ήταν λάθος όσον αφορά την ανάρτηση. Όσον αφορά την εξήγηση όμως, η εξήγηση είναι επαρκής. Ένας γιατρός που χειρουργεί και είναι μέσα στο χειρουργείο και έχει τεστ τις τελευταίες 30 ώρες είναι προφανές ότι δεν είναι κίνδυνος και δεν είναι επικίνδυνος για να διαδώσει τον ιό».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε φωτογραφίες από... γλέντι σε σπίτι στα Χανιά με παρέα ατόμων. Φυσικά, κατά την περίοδο του lockdown δεν επιτρέπονται συγκεντρώσεις σε σπίτια και όλες οι μετακινήσεις είναι κατ' εξαίρεση και μόνο για συγκεκριμένους λόγους (παροχή βοήθειας σε ανήμπορο, μεταφορά παιδιών σε σχολείο, εργασία κ.λπ.). Και προφανώς δεν εμπίπτει το γλέντι σε καμιά από τις παραπάνω περιπτώσεις.

 

Διαβάστε επίσης:  Πολάκης σε σπίτι φίλου του εν μέσω lockdown: «Πάρτε το χαμπάρι! Εμείς θα το γλεντάμε κι όπου το βγάλει η βράση» (pic)Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV