Φόνος στην Κύπρο: 58χρονος σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του | piperata.gr Skip to main content
ΦΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Φόνος στην Κύπρο: 58χρονος σκότωσε τη γυναίκα και το παιδί του

Διπλό φονικό σημειώθηκε στην Κύπρο, με πρωταγωνιστή 58χρονο άνδρα ψυχικά διαταραγμένο που σκότωσε την γυναίκα και τον γιό του, ενώ προσπάθησε να στραγγαλίσει και το δεύτερο παιδί του, μέσα στο σπίτι τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε κρυφτεί σε σπίτι στην Λευκωσία. Όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν τους επιτέθηκε με μαχαίρι, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς. 

 

φονος στην Κυπρο

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 58χρονος δράστης του διπλού φονικού με θύματα μια γυναίκα 52 ετών και έναν νεαρό άντρα 20 ετών αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και ξυπνώντας το πρωί, άρχισε να κυνηγάει τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα, ενώ η σορός της βρέθηκε έξω από το σπίτι.

Στη συνέχεια μαχαίρωσε επίσης τον μικρό γιο τους, ηλικίας 20 ετών, η σορός του οποίου βρέθηκε στον διάδρομο. Με το μαχαίρι επιτέθηκε, επίσης και στον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, ηλικίας 21 χρονών, τον οποίο μαχαίρωσε μία φορά και στη συνέχεια προσπάθησε να στραγγαλίσει με σύρμα γύρω από τον λαιμό του. Ο 21χρονος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται.

Ο 21χρονος κάλεσε βοήθεια και τον άκουσε η ξαδέρφη του που μένει στο διπλανό σπίτι, η οποία με τη σειρά της φώναξε τη μητέρα και αδελφή της 52χρονης. Μόλις η αδελφή της γυναίκας πήγε στο σπίτι, βρήκε τα θύματα και ενημέρωσε την Αστυνομία.
 

Στο σπίτι έχουν μεταβεί τρεις ιατροδικαστές και μέλη του τμήματος ανιχνεύσεως εγκλημάτων και την υπηρεσίας εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV