Φαίη Σκορδά: Έβαλα τον «σπόρο» για την επιστροφή του Λιάγκα! | piperata.gr Skip to main content
Φαίη Σκορδά: Έβαλα τον «σπόρο» για την επιστροφή του Λιάγκα!

Φαίη Σκορδά: Έβαλα τον «σπόρο» για την επιστροφή του Λιάγκα!

Μετά το αιφνιδιαστικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το βράδυ της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός του ΑΝΤ1, η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο "Πρωινό", δίπλα στην πρώην σύζυγό του Φαίη, είναι πλέον θέμα ωρών.

 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Τρίτης (12/1) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η "μεταγραφή" του Λιάγκα πίσω στον τηλεοτπικό σταθμό του ΑΝΤ1 έγινε υπό άκρα μυστικότητα, γιαυτο και δεν υπήρξε καμία διαρροή ενώ ετοιμαζόταν εδώ και καιρό.

 

Έπειτα από ερώτηση του συνεργάτη της Φαίης, Βαγγέλη Περρή, η Σκορδά είπε τα εξής: «Πολλές φορές, σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό.

Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν»;

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι Φαίη-Λιάγκας ήταν οι πρώτοι που παρουσίασαν μαζί εκπομπή, όντας και οι δύο σχετικοί με τον χώρο της παρουσίασης και δημοσιογραφίας, και μάλιστα σημειώνοντας μια τεράστια επιτυχία.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV