Κέρκυρα: Παρέα Ιταλών κόλλησε κορωνοϊό - «Φορούσαμε μάσκες και μας κοιτάζανε σαν Αρειανούς» | piperata.gr Skip to main content
κερκυρα

Κέρκυρα: Παρέα Ιταλών κόλλησε κορωνοϊό - «Φορούσαμε μάσκες και μας κοιτάζανε σαν Αρειανούς»

Ξινές βγήκαν οι διακοπές σε μια παρέα Ιταλών στην Κέρκυρα καθώς επέστρεψαν στη χώρα τους με κορωνοϊό, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere della Sera».

 

Η άτυχη παρέα 19χρονων Ιταλών επισκέφθηκαν το νησί των Φαιάκων και επιστρέφοντας στη χώρα τους διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

 

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα “Corriere della Sera”, μέσα και από αυτήν την ιστορία, αναδεικνύονται οι κίνδυνοι που απειλούν τους ταξιδιώτες όταν αγνοούν τα μέτρα προφύλαξης από τη φονική πανδημία.

«Είχαμε φέρει μάσκες από την Ιταλία και τις πρώτες φορές που πήγαμε στη ντισκοτέκ τις φορούσαμε. Αλλά ήμασταν οι μόνοι και οι υπόλοιποι νεαροί μας κοιτούσαν λες και είχαμε έρθει από τον Άρη. Έτσι, στο τέλος τις βγάλαμε», δήλωσαν οι νεαροί στους γονείς τους και τις ιταλικές υγειονομικές Αρχές.

 

Σύμφωνα με τους ίδιους, «επικρατούσε μια χαλαρότητα στην Κέρκυρα μεταξύ των άλλων τουριστών, που έκαναν σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός» με συνέπεια να επηρεαστεί και η παρέα των Ιταλών, οι οποίοι στο τέλος αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους χωρίς να δίνουν προσοχή στα μέτρα προφύλαξης, ένα λάθος για το οποίο όμως τώρα μετανιώνουν.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.