Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητάει διαζύγιο από τη Μυρσίνη! | piperata.gr Skip to main content
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητάει διαζύγιο από τη Μυρσίνη!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητάει διαζύγιο από τη Μυρσίνη!

Οι «βόμβες» στις Άγριες Μέλισσες πέφτουν η μία μετά την άλλη. Μία από αυτές αναμένεται να ρίξει στα επόμενα επεισόδια ο Δούκας στην Μυρσίνη.

 

Σύμφωνα με όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, η σχέση του Δούκα με την Μυρσίνη έχει στην ουσία τελειώσει, έχουν φτάσει στα άκρα, ο γάμος τους είναι πλέον τυπικός.

 

Ο Δούκας, λοιπόν, παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Θα γίνει ένας πολύ μεγάλος καβγάς με την Μυρσίνη και θα της ανακοινώσει ότι θα πάρουν διαζύγιο, ότι τελείωσε οριστικά και θα πάνε σε δικηγόρο. Η Μυρσίνη σοκάρεται, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, καταρρέει.

Ο Δούκας της λέει κάτι ακόμα χειρότερο στη συνέχεια. Ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μετακομίσει στο σπίτι που έχουν οι Σεβαστοί στη Λάρισα. Στη συνέχεια, στις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας συγκαλεί οικογενειακό συμβούλιο και ανακοινώνει στα παιδιά του ότι χωρίζει. Παθαίνουν όλοι σοκ. Θα υπάρξει, όμως, σε εκείνο το σημείο, μια ανατροπή και θα δούμε αν θα φρενάρει οριστικά το διαζύγιο ή αν θα προχωρήσει σε δεύτερο χρόνο.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV