Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ποιο καπελάκι, την μασκούλα μου» (pic & vid) | piperata.gr Skip to main content
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ποιο καπελάκι, την μασκούλα μου» (pic & vid)

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ποιο καπελάκι, την μασκούλα μου» (pic & vid)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού πρωταγωνιστούν στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί, που υπήρξαν κινηματογραφικό ζευγάρι στην θρυλική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» που κυκλοφόρησε το 1965, εμφανίζονται στα σπίτια τους να ετοιμάζονται για το ραντεβού που έχουν δώσει ώστε να πάνε μαζί στο εμβολιαστικό κέντρο.

 

 

Στο σποτ, με τίτλο «Το Ραντεβού» ακούγεται το κομμάτι «Καινούργια ζωή», στην πρώτη του εκτέλεση, από τη Σοφία Βέμπο. «Το καπελάκι μου. Ποιο καπελάκι, την μασκούλα μου», λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου την ώρα που ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι.  Πρόκειται για μία αναφορά στην πιο αναγνωρίσιμη φράση της ταινίας του 1965, «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω».  

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

 

Οι δύο ηθοποιοί συναντιόνται αλλά δεν αγκαλιάζονται. «Όχι αγκαλιές, την επόμενη φορά», λέει η Μάρω Κοντού και προχωρούν μαζί προς το εμβολιαστικό κέντρο.  «Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής» αναγράφεται στα τελευταία δευτερόλεπτα του σποτ. «Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε».

 

Οι φράσεις αυτές χρησιμοποιήθηκαν και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος ανάρτησε το σποτ στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV