Κορωνοϊός: «Βολές» των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ | piperata.gr Skip to main content
Κορωνοϊός: «Βολές» των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ

Κορωνοϊός: «Βολές» των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ

Αντιδράσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης προκάλεσε η εξαγγελία του πρωθυπουργού για αυστηροποίηση του προστίμου από 300 σε 500 ευρώ για όσους παραβαίνουν τα περιοριστικά μέτρα.

 

«Μέριμνά σας δεν είναι η πρόληψη, αλλά η καταστολή κι είστε αποφασιστικοί και αυστηροί, αντιμετωπίζετε την πανδημία με τον Χρυσοχοΐδη κι όχι με τον Κικίλια», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε εάν είναι θέμα χρημάτων η τήρηση των μέτρων.

 

«Έχετε εικόνα τι σημαίνει για έναν εργαζόμενο που παίρνει μόλις 534 ευρώ; Να πληρώσει για μια αστοχία 500 ευρώ;», ήταν το ερώτημα που έθεσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και με αρκετή δόση ειρωνείας για την εξαγγελία, πρόσθεσε: «Κάντε το πρόστιμο 534 ευρώ, όσα παίρνει κι όσα δίνει». 

 

Για επίθεση στα φτωχά στρώματα έκανε λόγο ο Δημήτρης Κουτσούμπας. «Είπατε για πρόστιμο 500 ευρώ, σχεδόν ένας μισθό, αλλά δεν βάζετε πρόστιμα σε επιχειρήσεις που δεν λαμβάνουν μέτρα προστασίας, κυνηγάτε μόνον τους μεροκαματιάρηδες», είπε.

 

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Βελόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει πίσω το πρόστιμο των 500 ευρώ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV