Έβαλαν τον υπάλληλο να σώσει το αφεντικό του | piperata.gr Skip to main content
Αλιβιζάτος

Έβαλαν τον υπάλληλο να σώσει το αφεντικό του

Όλα μπορούν να συμβούν πλέον στην Ελλάδα. Όπως για παράδειγμα  ο αρχηγός της Αστυνομίας  να εκδίδει διαταγές απαγόρευσης επικαλούμενος άρθρα του Συντάγματος  τα οποία ερμηνεύει κατά το δοκούν,  2η Ένωση  Δικαστών και Εισαγγελέων να εκδίδει ανακοινώσεις  εν είδη δικαστικών  αποφάσεων παρότι είναι αμιγώς συνδικαλιστικό όργανο και  συνταξιούχοι πανεπιστημιακοί  να τραβούν δημοσίως το αυτί στους  λειτουργούς της Δικαιοσύνης αφήνοντας  υπονοούμενα για πλημμελή γνώση του Συντάγματος και της νομολογίας. 

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης


Εκείνο  όμως που ενόχλησε περισσότερο νομικούς και  πολιτικούς παράγοντες , είναι η παρέμβαση του ομότιμου  ΠΑΣΟΚου καθηγητή Συνταγματικού  Δικαίου Ν. Αλιβιζάτου.

 

 Ο παππούλης αυτός λοιπόν  εξέφρασε  «την «έκπληξή» του για την ευκολία με την οποία ορισμένοι έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την απαγόρευση συναθροίσεων ως αντισυνταγματική», αναφερόμενος στο προεδρείο της Ένωσης. 

 

Εκείνα που αποσιωπά ,είναι δύο βασικά πράγματα: α) πολλοί από τους δικαστές  και εισαγγελείς τον είχαν  καθηγητή στο Συνταγματικό και β) ο Αλιβιζάτος στις  25 Νοεμβρίου 2019  είχε διοριστεί από τον Χρυσοχοϊδη, πρόεδρος μιας επιτροπής του υπ. Δημόσιας Τάξης με συμβουλευτικές αρμοδιότητες σε ζητήματα  αναδιάρθρωσης υπηρεσιών της ΕΛΑΣ ,της ανάθεσης  ανακριτικών αρμοδιοτήτων στον Συνήγορο του Πολίτη κτλ. 

 

Δηλαδή, δεν υποστήριξε μόνο την επιλογή της Αστυνομίας και του πολιτικού της προϊσταμένου ως  «έγκριτος και κορυφαίος πανεπιστημιακός»  αλλά και ως υπάλληλος. Κοντολογίς: «Έβαλαν τον υπάλληλο να σώσει το αφεντικό του» σχολίαζαν πικρά  στα   Piperata.gr νεότεροι και εν ενεργεία συνάδελφοι του. 
 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV