Τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ; Υπέρ Τσιόδρα και λοιμωξιολόγων, κατά Πολάκη ο Ανδρέας Ξανθός… | piperata.gr Skip to main content
Ξανθός Πολάκης

Τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ; Υπέρ Τσιόδρα και λοιμωξιολόγων, κατά Πολάκη ο Ανδρέας Ξανθός…

Προφανώς, στον ΣΥΡΙΖΑ κάτι συμβαίνει…

 

Παρά το γεγονός ότι στην Κουμουνδούρου έχει ζητηθεί να πέσουν οι τόνοι της εσωτερικής αντιπαράθεσης, τουναντίον, υπάρχουν συγκεκριμένα στελέχη που δεν ακούν τις «εντολές» του προέδρου. Ή τουλάχιστον, επιθυμούν να διατηρούν την εσωστρέφεια για… άγνωστους λόγους.

 

Ο Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σε συνέντευξή του στο libre.gr είπε πολλά και διάφορα.

 

Ωστόσο, δύο απαντήσεις του κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου.

 

Πιο συγκεκριμένα και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το… τσιμπούσι του Παύλου Πολάκη, ο Ανδρέας Ξανθός ήταν… κατηγορηματικός:  «Όσοι έχουμε δημόσιους ρόλους αυτήν την περίοδο, οφείλουμε με τις δηλώσεις και τις πράξεις μας να συμβάλλουμε στην κοινωνικά υπεύθυνη συμπεριφορά των πολιτών, γιατί αλλιώς τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας δεν θα είναι αποτελεσματικά».

 

Άδειασμα πρώτου μεγέθους…

 

Σε άλλη ερώτηση για τους λοιμωξιολόγους και τον Σωτήρη Τσιόδρα, ο τομεάρχης Υγείας απάντησε: ««Η επιστημονική επάρκεια του κ. Τσιόδρα και συνολικά της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων δεν αμφισβητείται στα σοβαρά και έχουμε υποχρέωση όλοι (…) να περιφρουρηθεί το κύρος τους».

 

Στην Κουμουνδούρου πάντως δεν… σχολίασαν!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV