Ο Μπακογιάννης σε συναυλία της Βίσση χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας (pics-posts) | piperata.gr Skip to main content
Ο Μπακογιάννης σε συναυλία της Βίσση χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας (pics-posts)

Ο Μπακογιάννης σε συναυλία της Βίσση χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας (pics-posts)

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, βρέθηκε σε συναυλία της Άννας Βίσση στο Γκάζι τη Δευτέρα 14/9, όπου διασκέδασε με την παρέα του.

 

Ο κ. Μπακογιάννης εθεάθη να μην φοράει μάσκα αλλά ούτε και να τηρεί κάποιο από τα μέτρα απόστασης και προφύλαξης που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Ενώ τα κρούσματα στην Αττική αυξάνονται ραγδαία και η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή των πολιτών επιβάλλοντας αυστηρά μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού.

Να υπενθυμίσουμε ότι ανάλογη στάση είχε κρατήσει και πριν από λίγο καιρό, με την "φιέστα" στο συντριβάνι της Ομόνοιας, όπου μετά την δημόσια κατακραυγή είχε ζητήσει συγγνώμη μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

 

Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στο στόχαστρο της Έλενας Ακρίτα, η οποία σχολίασε την εικόνα του δημάρχου μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook.

 

Συγκεκριμένα έγραψε η κ. Ακρίτα: Χωρίς μάσκα ο Μπακογιάννης κι η παρέα του. Χτες Τεχνόπολη στην Αννα Βισση. Με σχεδόν διακόσια κρούσματα στην Αττική, ο δημαρχος του μεγάλου περιπάτου δίνει και πάλι το λαμπρό παράδειγμα, όπως τότε με το σιντριβάνι της Ομόνοιας.

 

 

Ασχολίαστο δεν έμεινε το γεγονός και από τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος έκανε λόγο εμμέσως πλην σαφώς για...κοροϊδία προς τους πολίτες και ανισότητα ως προς την τήρηση των μέτρων.

 

Ο κ. Βαρδής έγραψε: Χτεσινή φώτο. Μάλλον τα μέτρα δεν είναι για όλους. Όσο και να θέλω να σας πιστέψω με κάνετε να αισθάνομαι κουτός. Δεν εστιάζω στα πρόσωπα αλλά στο αποτελεσμα των όσων λετε.

Τα πρόσωπα μου ειναι αδιάφορα. Ζω στο ίδιο έργο θεατής απ το 80.
Σε μια περίοδο λοιπόν που ήδη μετράμε σχεδόν 7 μήνες χωρίς δουλειά, Η φώτο αυτη όπως και δεκάδες άλλες μου θυμίζει τον γονιό που λέει στο παιδί του τι δεν πρέπει να κάνει αλλα κάνει τα ίδια μπροστά του.

Μόνο που αυτό το παιδί μεγάλωσε και δεν αντέχει αλλη κοροιδία ούτε για τον ίδιο άλλα ούτε και για τα παιδιά του.Μιλάτε για λάθος νοοτροπια οταν εσείς γαλουχήσατε εναν ολόκληρο λαό να σκεφτεται λάθος.

Ευθύνη εχουμε και εμείς που σας ψηφίζαμε τόσα χρόνια μπλε,κόκκινους πράσινους μας κάνατε ενα λαό να ζει μεσα στο θυμό ενώ θα μπορούσατε να βοηθήσετε και το τόπο και τους ανθρώπους του τόπου.Μέσα στην απογοήτευση μου θα σας πω πως καταννοώ γιατί δεν μπορείτε.Γιατί απλούστατα σας λείπει το πιο σημαντικό συστατικό για να αλλάξουν τα πράγματα. Και αυτό λέγεται αγάπη!

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV