«Βαθύ λαρύγγι» εντοπίστηκε στο Μαξίμου | piperata.gr Skip to main content
«Βαθύ λαρύγγι» εντοπίστηκε στο Μαξίμου

«Βαθύ λαρύγγι» εντοπίστηκε στο Μαξίμου

Η φήμη ότι στο Μαξίμου κυκλοφορεί «βαθύ λαρύγγι» και μάλιστα διαβαθμισμένο στα περισσότερα γραφεία, δεν είναι καινούρια.

 

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Τελευταίως, όπως πληροφορείται το piperata.gr, η υποψία επικεντρώθηκε σε 2-3 ΠΑΣΟΚους από τους πολλούς που κυκλοφορούν εκεί μέσα, με ρόλο και λόγο σε μπίζνες και εθνικά θέματα. Μπορεί δε να μην είναι ένας αλλά... παραπάνω!

Κατά τις ίδιες πηγές διαπιστώθηκε μια περίεργη «γέφυρα» όταν ο υπουργός Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτης έκανε λόγο για κυριαρχικά δικαιώματα στα 6 μίλια , δείχνοντας πόσο χθεσινός είναι στην πολιτική, και η Φώφη επέδειξε εθνικά αντανακλαστικά ψέγοντας τον (!) ενώ μέχρι πρότινος πήγαιναν «αγκαλιά και πλάι - πλάι».

Το ενδιαφέρον είναι ότι το Μαξίμου προσπάθησε να «πνίξει» και την επικίνδυνη παρόλα του Γεραπετρίτη αλλά και την τεχνητή ένταση με τους ψόφιους του ΚΙΝΑΛ.

Λέγεται ότι το «βαθύ λαρύγγι» μεσολάβησε γι΄ αυτή τη … συνεννόηση μπας και μεταστρέψει τα φώτα της δημοσιότητας από την αδιαφορία των Ευρωπαίων για την Τουρκική προκλητικότητα, όμως εντοπίστηκε κι εγκατάλειψε την προσπάθεια με αποτέλεσμα να εκθέσει και να εκτεθεί.

Το σίριαλ συνεχίζεται και είναι πολύ σοβαρό αφού όπως έλεγε και ο Αβέρωφ: « Στην πολιτική η προδοσία είναι θέμα χρόνου».Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV