Θα είναι τελικά η Σία αυτή που θα κερδίσει τον Bachelor; | piperata.gr Skip to main content
Bachelor

Θα είναι τελικά η Σία αυτή που θα κερδίσει τον Bachelor;

Πολλά ακούγονται γύρω από την νικίτρια του reality show «The Batchelor» με το όνομα της Σίας να επικρατεί περισσότερο. 

 

The Bachelor: Είναι η Σία η νικήτρια του παιχνιδιού;

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του You Fly, από τις είκοσι συνολικά κοπέλες που μπήκαν στο σπίτι το καλοκαίρι οπότε και ξεκίνησαν τα γυρίσματα έχουν μείνει περίπου τρεις. Πράγμα που σημαίνει ότι το “Τhe Bachelor” βρίσκεται κυριολεκτικά στην τελική ευθεία και ο Παναγιώτης, τον οποίο με τέτοια θέρμη τα κορίτσια διεκδίκησαν και διεκδικούν ακόμα και σήμερα, είναι ένα βήμα πριν την τελική του επιλογή για την κοπέλα που το έχει κλέψει την καρδιά. Ωστόσο, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο Bachelor δεν έχει ακόμα επιλέξει τη μια και μοναδική γυναίκα της ζωής του.

The Bachelor: Ποια είναι η Σία;

Η Σία (Αναστασία Βοσκανίδου) όπως είναι το όνομά της είναι 26 χρονών και είναι από την Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε βρεφοκομεία και τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Αθήνα και ασχολείται με το μόντελινγκ.


Στο βιντεάκι της παρουσίασης της είχε πει: “Είμαι 26 ετών, η καταγωγή μου είναι από την Αλεξανδρούπολη”.  Ο The Bachelor φαντάζομαι ότι θα είναι γοητευτικός, δυναμικός, θα έχει τρόπους, ευγενικός, τον φαντάζομαι μελαχρινό, με έντονα γοητευτικά μάτια. Δε στηρίζομαι στην εμφάνιση μου. Στηρίζομαι στην προσωπικότητα μου, γιατί σίγουρα για να σαγηνέψεις έναν άντρα πρέπει να έχεις χαρακτήρα και προσωπικότητα. Το δυνατό μου στοιχείο είναι το χιούμορ μου, η κοινωνικότητα μου και ο ρομαντισμός που έχω”.


“Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα άτομα που αγαπάω, καλώ στο σπίτι μου συνέχεια τους φίλους μου και τις φίλες μου και κάνουμε πάρτι”. “Πιστεύω ότι υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών άλλα είναι κάτι που μπορείς να το βρεις πάρα πολύ δύσκολα. Μου έχει τύχει να είμαι πολύ δεμένη με κάποια κοπέλα και να μαλώσουμε επειδή είχε φλερτάρει με έναν άντρα που μου άρεσε”.


“Μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός γιατί εκφράζομαι από αυτό και με κάνει να νιώθω πιο ζωντανή. Είναι κάτι που το κάνω από μικρή και το αγαπώ πάρα πολύ”. “Πιστεύω πως κατά βάθος είμαι λίγο παραδοσιακή γυναίκα, στα επόμενα 3-4 χρόνια θέλω να παντρευτώ και να κάνω τρία παιδιά. Αν ο bachelor θέλει κορίτσι για σπίτι, νομίζω με βρήκε”.

 

Πηγή: youfly.grAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV