Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν ήταν ο Πολάκης υπ. Υγείας σήμερα... θα είχαμε πεθάνει όλοι | piperata.gr Skip to main content
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν ήταν ο Πολάκης υπ. Υγείας σήμερα... θα είχαμε πεθάνει όλοι

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν ήταν ο Πολάκης υπ. Υγείας σήμερα... θα είχαμε πεθάνει όλοι

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στα Παραπολιτκά 90,1 δήλωσε πως αν είχαμε υπουργό Υγείας τον Παύλο Πολάκη...θα είχαμε πεθάνει όλοι!

 

«Αν ο Πολάκης ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι», υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι ο Παύλος Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Παράλληλα, χαρακτήρισε προκλητικό ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 στο όνομα όσων αντιστάθηκαν στη Χούντα προσκαλούν σήμερα τους πολίτες να αγνοήσουν τα μέτρα για την πανδημία και να συμμετάσχουν στις πορείες χαρακτηρίζοντας εγκληματικό ότι τα συγκεκριμένα κόμματα παριστάνουν ότι αγωνίζονται ενώ δείχνουν αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή.

 

Η κ. Κωσνταντοπούλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καταστρατήγησε το Σύνταγμα με τον πιο ακραίο τρόπο όσο ήταν στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και πολιτικής κεφαλαιοποίησης κάποιων ώστε να θολώσουν το μήνυμα του πολυτεχνείου. 

 

Τέλος, η κ. Κωνσταντοπούλου σημείωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης καθώς κάποιοι προσπαθούν να την ελέγξουν και ανέφερε πως δικαστικοί λειτουργοί είναι πρόθυμοι να ελεγχθούν και διερωτήθηκε γιατί ο αρχηγός της Αστυνομίας εξέδωσε την εντολή για απαγόρευση των συναθροίσεων.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV