«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια» λέει ο πατέρας των ανήλικων που έδειραν τον σταθμάρχη (vid) | piperata.gr Skip to main content
«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια» λέει ο πατέρας των ανήλικων που έδειραν τον σταθμάρχη (vid)

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια» λέει ο πατέρας των ανήλικων που έδειραν τον σταθμάρχη (vid)

Για το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού, του σταθμάρχη στο ΜΕΤΡΟ στην Ομόνοια, μίλησαν οι γονείς των δύο ανήλικων αγοριών, 15 και 17 ετών αντίστοιχα, αναφέροντας ότι δεν είναι μπλεγμένα τα παιδιά τους με συμμορίες κι ότι αισθάνονται άσχημα για αυτό που συνέβη.

 

Ο πατέρας των δύο ανηλίκων μιλώντας στον Alpha αρνήθηκε ότι εμπλέκονταν σε συμμορίες: «Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Στην συνέχεια των λεγομένων του τόνισε: «Τα παιδιά δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα, ούτε αυτά που ακούω ότι λένε διάφορα τέλος πάντων. Ούτε αρνητικά, να τους πάρουν αποτυπώματα, ούτε τίποτα», ενώ πρόσθεσε πως «εγώ τα ρώτησα για αυτό».

«Τα παιδιά μου είναι διαμάντια. Τώρα πως έγινε αυτό τι να σας πω. Ήταν η κακιά στιγμή; Αυτό. Πάλι καλά πραγματικά δηλαδή που είναι καλά ο άνθρωπος. Τώρα του ανθρώπου… Δεν τον έχω δει από κοντά, θα του το πω εννοείται» δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενος στον 53χρονο σταθμάρχη είπε και συνέχισε: «κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της ό,τι είναι να κάνει δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε».

Από την πλευρά της η μητέρα των δύο αγοριών είπε τα εξής: «Ό,τι έγινε, έγινε. Σημασία έχει να είναι καλά ο άνθρωπος. Αυτό που μας ενδιέφερε αρχικά είναι να δούμε ότι ο άνθρωπος είναι καλά στην υγεία του. Ό,τι έγινε, έγινε τώρα και δεν μπορεί δυστυχώς να αλλάξει», για να προσθέσει στην συνέχεια ότι: «Σημασία έχει να φανεί η αλήθεια τώρα».

Δείτε το βίντεο του Alpha που ακολουθεί:

 

 

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV