Όταν ο Παππάς της Χρυσής Αυγής πρότεινε στον Πάγκαλο να αυτοκτονήσει! (vid) | piperata.gr Skip to main content
Όταν ο Παππάς της Χρυσής Αυγής πρότεινε στον Πάγκαλο να αυτοκτονήσει! (vid)

Όταν ο Παππάς της Χρυσής Αυγής πρότεινε στον Πάγκαλο να αυτοκτονήσει! (vid)

Στην εκπομπή "Τέλος Εποχής" του ΑΝΤ1 από το 1995, με παρουσιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη και καλεσμένο τον τότε υπουργό Εξωτερικών, Θεόδωρο Πάγκαλο μαζί και μέλη της Χρυσής Αυγής, αποτυπώνεται θα λέγαμε πλήρως η βιαιότητα και ο εξτρεμισμός που έκρυβαν μέσα τους τα ηγετικά μέλη -και όχι μόνο- του νεοναζιστικού μορφώματος.

 

Γράφει η Ελίνα Μπαχαρίδη

 

Σε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να βρει πολλές πληροφορίες για την Χρυσή Αυγή. Μετά την καταδικαστική απόφαση, όπου την κατατάσσει σε εγκληματική οργάνωση, τα άρθρα για την άνοδο και την πτώση του φασιστικού κόμματος, πέφτουν σαν βροχή.

Ωστόσο, εδώ στα PIPERATA θα δείξουμε ένα βίντεο από τα παλιά. Όταν ακόμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς (αρχηγός και υπαρχηγός της οργάνωσης) ήταν άσημοι για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

 

Ας κρατήσουμε αυτό.

 

Η Χρυσή Αυγή προ υπήρχε της εισόδου της στην βουλή για πολλά χρόνια. Ζούσε και τρεφόταν άλλοτε από την ανοχή και άλλοτε επειδή έκανε την βρώμικη δουλειά χωρίς να "λερώνει" ονόματα υψηλών υφιστάμενων του πολιτικού γίγνεσθαι.

 

Ο εξτρεμισμός και η βιαιότητα είναι σαν τον βήχα, δεν κρύβονται και πολλές φορές δύσκολα κόβονται...

Στην προκειμένη περίπτωση Μιχαλολιάκος και Παππάς είχαν δείξει από τότε -23 χρόνια πριν- πως ο βήχας τους ήταν βαρύς και έκρυβε μια επικίνδυνη "αρρώστια"...

 

 

Στο επίμαχο βίντεο θα παρακολουθήσετε τον άγριο καυγά που ξέσπασε σε ζωντανή εκπομπή του ΑΝΤ1 μεταξύ του Χ. Παππά, του Ν. Μιχαλολιάκου και του Θ. Πάγκαλου. Με τον χρυσαυγίτη Παππά να προτείνει στον τότε υπουργό Εξωτερικών να... αυτοκτονήσει!

 

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα της εκπομπής του ΑΝΤ1:

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV