Ο Μπογδάνος διατάσσει πειθαρχική δίωξη σε στέλεχος Πολεμικής Αεροπορίας για αθυρόστομο σχόλιο στο facebook (pic-post) | piperata.gr Skip to main content
Ο Μπογδάνος διατάσσει πειθαρχική δίωξη σε στέλεχος Πολεμικής Αεροπορίας για αθυρόστομο σχόλιο στο facebook (pic-post)

Ο Μπογδάνος διατάσσει πειθαρχική δίωξη σε στέλεχος Πολεμικής Αεροπορίας για αθυρόστομο σχόλιο στο facebook (pic-post)

Ένα σχόλιο στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τα ΜΑΤ, προκάλεσε την οργή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μάλιστα εισηγήθηκε να διαταχθεί ΕΔΕ εναντίον του.

 

Γράφει η Ελίνα Μπαχαρίδη

 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ως γνωστόν, έρχεται συχνά σε αντιπαράθεση για τα επικριτικά και πολλές φορές υβριστικά σχόλια που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά την οργή του προκάλεσε σχόλιο στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος με ύβρεις αναφέρθηκε στην παρουσία του βουλευτή δίπλα στα ΜΑΤ και εν συνεχεία με τις ίδιες και χειρότερες ύβρεις απέναντι στα ΜΑΤ.

 

Ο κ. Μπογδάνος αναφέρει στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων: "Δεν θα εμπιστευόμουν χειρισμό ιπτάμενου μέσου σε κάποιον που δεν μπορεί να ελέγξει υποτυπωδώς τον οχετό μέσα του μπροστά σε μιαν οθόνη [...] Έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ".

 

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός, ότι η κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, γεννά απορίες σχετικά με την αντιμετώπισή του απέναντι στον δημόσιο διάλογο, ειδικά όταν αυτός πραγματοποιείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η αντιπαράθεση, η αντίθετη άποψη, ορισμένες φορές και οι ύβρεις, υπάγονται στον δημόσιο διάλογο, ο οποίος θα πρέπει να διαφυλάσσεται και όχι να διώκεται...προς διασφάλιση της δημοκρατίας.

 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV