Μπουντούρης: «Αν αποδειχθεί ένοχος αυτός που κατήγγειλε η Μπεκατώρου, τότε ας του πάρουμε όλοι το κεφάλι» (vid) | piperata.gr Skip to main content
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Μπουντούρης: «Αν αποδειχθεί ένοχος αυτός που κατήγγειλε η Μπεκατώρου, τότε ας του πάρουμε όλοι το κεφάλι» (vid)

Για τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι στους τοίχους του μαγαζιού του στον Πειραιά, τοποθετήθηκε ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοϊας, Τάσος Μπουντούρης, ενώ απάντησε και για τις κατηγορίες εις βάρους του περί σεξιστικών σχολίων με αφορμή προηγούμενη ανάρτησή του για την υπόθεση Μπεκατώρου. 

 

Ο Τάσος Μπουντούρης τάσσεται κατα της βίας συνολικά, στηρίζει την Μπεκατώρου, αλλά τονίζει πως πρώτα πρέπει να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

 

Επίσης αποκάλυψε ότι δέχθηκε κι αυτός απειλές καθώς όπως υποστηρίζει : «Αυτά τα συνθήματα δεν έχουν να κάνουν με τις αναρτήσεις που έκανα. Σας το υπογράφω. Τα συνθήματα έχουν γίνει από τον υποψήφιο πρόεδρο της ΕΙΟ, από το δικό του κύκλωμα., τον κ. Γιάννη Αθανασίου.Εγώ είμαι εν εξάλλω. Τα συνθήματα και η απειλή για τη ζωή μου με κάνουν να φοβάμαι. Θέλω να καταγγείλω δημόσια τη δράση του υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη. Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να γίνεται η ίδια κατήγορος και δικαστής. Με απαράδεκτη πολιτική θέλει να πάρει την Ομοσπονδία. Δεν θα τολμήσει κανείς να ακουμπήσει την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία. Έχει το 95% υπέρ της» είπε, μεταξύ άλλων.

 

Να σημειωθεί πως τα απειλητικά συνθήματα κατά του Ολυμπιονίκη, λίγο πριν βγουν στον αέρα από τον Alpha και την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, άγνωστος πήγε και τα έσβησε, κάτι που οδηγεί δικαίως τον Μπουντούρη στο συμπέρασμα ότι δεν έχουν να κάνουν με αντιεξουσιαστές αλλά με μέλη της ομοσπονδίας που τον αντιμάχονται. 

 

Ο Τάσος Μπουντούρης αρχικά ρωτήθηκε από την ανάρτηση που είχε κάνει τον περασμένο Νοέμβριο στο facebook: «Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχο πράγμα. Εάν υπερβούμε υπάρχει εισαγγελέας. Πού και πού θα πληρώσουμε την ποινή μας εμείς που φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες αρκεί αυτές να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες», το οποίο στη συνέχεια ανακάλεσε χαρακτηρίζοντάς το «ειρωνικό».

 

«Αυτές οι αναρτήσεις ήταν γελοίες, ήταν αστείο. Έγινε σχόλιο σε μια φίλη μου. Έχω βγει 400 φορές στις ειδήσεις και λέω ότι δεν είμαι κατά της βίας των γυναικών. Είμαι κατά της βίας από όπου κι αν προέρχεται». 

 

Οταν η Τατιάνα Στεφανίδου του είπε ότι με αυτά που λέει διαφοροποιείται από την κοινή γνώμη και το σύνολο του πολιτικού κόσμου για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, ο Τάσος Μπουντούρης απάντησε ως εξής: «Θα παραβλέπουμε τους δικηγόρους και τους Εισαγγελείς; Την ελληνική νομοθεσία; Δικτακτορία έχουμε; Τον γνωρίζω καλά τον άνθρωπο. Έχει προσφέρει τεράστιο έργο. Είναι οικογενειάρχης, έχει εγγόνια και έχει τη χειρότερη αρρώστια που τον σκοτώνει. Να δικαστεί και να του φάμε το κεφάλι εμείς, αλλά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Γιατί προτρέχουμε; Κακώς αναφέρομαι στη Μπεκατώρου, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου» υπογράμμισε ο Τάσος Μπουντούρης.

 

Αμέσως, η Τατιάνα Στεφανίδου τόνισε πως δεν έχει τελειώσει το κεφάλαιο Μπεκατώρου. «Δεν υπάρχει βιασμός, το πήρε πίσω η Μπεκατώρου. Πού υπάρχει βία, όταν της είπε γλυκά λόγια και ενέδωσε και άνοιξε την πόρτα και μπήκε μόνη της; Σας παρακαλώ, μπορούμε να μάθουμε άπαντες την αλήθεια; Και θα του φάμε το κεφάλι του ανθρώπου.Να μάθουμε την αλήθεια. Δεν στηρίζω τον άνθρωπο, στηρίζω τη δικαιοσύνη. Είμαι πιο δεξιός και από τον Πρωθυπουργό. Έχουμε βουλιάξει τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τραγικό. Αν η Σοφία φώναζε με μια φωνή, δεν θα σταμάταγαν τα πάντα; Μπορεί να είναι και τα δύο θύματα. Δεν λέω για θύμα και θύτης. Μπορεί να έχει γίνει άλλη χρήση. Φοβάμαι για τα μέλη της Ομοσπονδίας».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV