Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 21 Νοεμβρίου | piperata.gr Skip to main content
ζώδια

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Σάββατο 21 Νοεμβρίου

Διαβάστε πως θα επηρεάσει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας τα 12 ζώδια.

 

ΚΡΙΟΣ

 

Αγαπητοί Κριοί, έχετε όλα τα φόντα να πραγματώσετε τα όνειρα και τις μεγαλεπήβολες φιλοδοξίες σας! Το μόνο που σας χρειάζεται, είναι να είστε πιο οργανωτικοί και να παραμείνετε αισιόδοξοι.

Κάντε ό,τι χρειάζεται για να ενισχύσετε τα επικοινωνιακά σας δίκτυα και να ενδυναμώστε τις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Έτσι θα διασφαλίσετε την αναγκαία βοήθεια για να φτάσετε όπου θέλετε!

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Παραμείνετε σε επαγρύπνηση, αγαπητοί Ταύροι! Αυτός είναι ο ασφαλής τρόπος για να αξιοποιήσετε άρτια τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν, για να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο.

Τονώστε την αντοχή σας και επαναφορτιστείτε, για να κλείσετε όλες τις σελίδες του παρελθόντος.

Δεν πρέπει να υπάρχει στην πορεία σας τίποτα που να σας εξουθενώνει ή να μειώνει την ταχύτητά σας. Είναι καιρός να εστιάσετε στο μέλλον σας και μόνο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπαίνετε σε μια αίσια περίοδο για να ξεκαθαρίσετε την όποια δυσχερή ατμόσφαιρα! Ειδικά στην προσωπική σας ζωή, μια ειλικρινής συζήτηση θα βοηθήσει να κατανοήσετε πού βρίσκεστε αλλά και τι προσδοκεί για το μέλλον κάθε πλευρά… Αυτή η διαδικασία θα γλιτώσει εσάς και το ταίρι σας από πιθανές μελλοντικές στενοχώριες. Επίσης, τώρα θέστε προτεραιότητες σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Έτσι θα εξασφαλίσετε ελευθερία κινήσεων, για να χαλαρώσετε και να ηρεμήσει το πνεύμα σας!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Αγαπητοί Καρκίνοι, όλοι οι τομείς της ζωής σας παίρνουν πιο ομαλή πορεία! Σε αυτό βοήθησε η σκληρή δουλειά σας τον τελευταίο καιρό, για να απολαμβάνετε πλέον περισσότερη χαρά και ισορροπία. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε αυτό το κλίμα και να μην παρασυρθείτε σε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις από ενθουσιασμό… Να σκέφτεστε προσεκτικά κάθε κίνηση για να μην λάβετε αποφάσεις που δεν θα σας ευνοήσουν. Με καλύτερη οργάνωση, θα βρίσκεστε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις!

 

ΛΕΩΝ

 

Αγαπητοί Λέοντες, μην πιέσετε τον εαυτό σας αυτή την περίοδο! Παραμερίστε την ανάγκη να ελέγχετε κάθε πτυχή της ζωής σας, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν αποδεχθείτε τη ροή των πραγμάτων. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και συνεπείς, χωρίς να προκαλείτε εντάσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην ανασυγκρότησή σας, χωρίς να απομακρύνεστε από τους δικούς σας ανθρώπους!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Αγαπητοί Παρθένοι, απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό! Προτιμήστε να αφιερώσετε τον χρόνο σας σε φίλους και άτομα που ταιριάζουν οι απόψεις σας. Έτσι θα τονώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας, για να αποκτήσετε πιο αισιόδοξη οπτική για το μέλλον. Με ψυχραιμία και λογική, μπορείτε να υλοποιήσετε όλα όσα βάλετε στο μυαλό σας!

 

ΖΥΓΟΣ

 

Συγκεντρώστε τις σκέψεις σας, αγαπητοί Ζυγοί! Αυτή την περίοδο δεν πρέπει να κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις ή να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Κάτι τέτοιο θα σας οδηγήσει μόνο σε ανεπιθύμητες συνέπειες. Επίσης, η νευρικότητα μπορεί να φέρει διαφωνίες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας, επιστρατεύστε το διπλωματικό σας χάρισμα και θα αντεπεξέλθετε πιο εύκολα σε οτιδήποτε!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Αγαπητοί Σκορπιοί, θέστε ως προτεραιότητα να μην επιτρέψετε να σας επηρεάσει η αρνητική ενέργεια κανενός! Είναι πολύ πιθανό να ακούσετε διάφορα εριστικά και ανόητα σχόλια… Αν δώσετε σημασία, θα καταλήξετε μόνο να εκνευριστείτε και να εμπλακείτε σε συγκρούσεις. Προτιμήστε συνειδητά να αγνοήσετε όσα γίνονται γύρω σας, ειδικά σε σχέση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Κρατήστε στο περιβάλλον σας μόνο τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή είναι η στιγμή να επιστρατεύστε την υπευθυνότητά σας! Θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξιοπιστία σας, να θέσετε προτεραιότητες και να οργανωθείτε καλύτερα. Έτσι θα αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, χωρίς τόσο άγχος και πίεση. Η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητά σας είναι σε άνθιση, εναπόκειται σ’ εσάς να φτάσετε στα άριστα αποτελέσματα που επιδιώκετε!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Πάψτε να πιέζεστε τόσο, αγαπητοί Αιγόκεροι! Έχετε την τάση να σπαταλάτε ενέργεια στην παραμικρή λεπτομέρεια, επειδή έχετε ανάγκη να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα. Ωστόσο, αυτή την περίοδο πρέπει να αφήσετε τις καταστάσεις να εξελιχθούν αυτόνομα. Μόνο έτσι θα φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτά θα τονώσουν αρκετά την αυτοπεποίθησή σας, ώστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή! 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Αγαπητοί Υδροχόοι, αποφασίστε να μείνετε εστιασμένοι στους δικούς σας στόχους και μόνο! Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σας, να διατηρήσετε την πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Έτσι θα καταφέρετε να επιστρέψετε σε ισορροπημένη πορεία… Και όταν περάσει αυτή η περίοδος αναταραχής, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αποβάλετε την ένταση που θα έχετε σωρεύσει. Όχι μόνο το χρειάζεστε, σας αξίζει!

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Αγαπητοί Ιχθύες, δράστε με γνώμονα τη σύνεση και τη λογική! Μόνο έτσι θα αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των υποχρεώσεών σας. Αν κάνετε αυτή την επιλογή, σύντομα θα αγγίξετε τις επιτυχίες που επιδιώκετε. Πορευτείτε στην πορεία που έχετε χαράξει, διατηρήστε ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας και παραμείνετε σε επαγρύπνηση! Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV