Βέτο του BBC στο Open για το «Just the 2 of Us» - Με ποιο πρόσωπο διαφωνεί το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο | piperata.gr Skip to main content

Βέτο του BBC στο Open για το «Just the 2 of Us» - Με ποιο πρόσωπο διαφωνεί το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο

Παρά το γεγονός ότι από τον Οκτώβριο γνωρίζαμε πως η Άντζελα Δημητρίου θα είναι στην κριτική επιτροπή του «Just the 2 of Us», το νέου σόου που θα προβάλλεται από το Open, του Ιβάν Σαββίδη, τα πράγματα φαίνεται πως αλλάζουν με παρέμβαση του BBC.

Στέλεχος του BBC που ήρθε στην Αθήνα για να ελέγξει τα σκηνικά και γενικότερα όλη την παραγωγή του σόου, μιας και είναι το κανάλι που έχει τα δικαιώματα του «Just the 2 of US» είχε ενστάσεις για τη συμμετοχή της γνωστής τραγουδίστριας. Μάλιστα, η οδηγία που έδωσε, είναι ότι στην κριτική επιτροπή θα πρέπει να είναι και άνθρωποι που έχουν τηλεοπτική εμπειρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άντζελα έκανε την προηγούμενη εβδομάδα δοκιμαστικό, προκειμένου να το δουν οι υπεύθυνοι του «Just the 2 of US» στο εξωτερικό και μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις για το αν τελικά η τραγουδίστρια θα είναι στην κριτική επιτροπή ή αν θα αξιοποιηθεί κάπως αλλιώς στο σόου του Open.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος ο παρουσιαστής του σόου, ο Νίκος Κοκλώνης, είχε δηλώσει σε συνέντευξή του, ότι η Άντζελα Δημητρίου θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Πηγή: Νέα Σελίδα

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV