Επιβεβαίωση PIPERATA.GR: Έρχεται λουκέτο... ασφαλείας σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ - Ετοιμη η ΠΝΠ από τον Θεοδωρικάκο | piperata.gr Skip to main content
P

Επιβεβαίωση PIPERATA.GR: Έρχεται λουκέτο... ασφαλείας σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ - Ετοιμη η ΠΝΠ από τον Θεοδωρικάκο

Όπως είχαν αποκαλύψει πρώτα τα PIPERATA.GR, η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει «λουκέτο» στο Δημόσιο, στο πλαίσιο ακόμα πιο δραστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο λειτουργίας, με προσωπικό ασφαλείας για τον  δημόσιο τομέα και ΔΕΚΟ, μειώνοντας αρχικά το υπαλληλικό προσωπικό. Μάλιστα, όπως είχαν αποκαλύψει και τα PIPERATA. GR, ο υπουργός Εσωτερκών, Τάκης Θεοδωρικάκος, έχει ήδη ετοιμάσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη λειτουργία του Δημοσίου εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού. Η παρουσία, άλλωστε, ενός μικρού αριθμού εργαζομένων στις υπηρεσίες του στενού δημόσιου τομέα, τις ΔΕΚΟ, αλλά και τους δήμους θα συνέβαλε καταλυτικά στην περαιτέρω μείωση του αριθμού των πολιτών που χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και βρίσκονται σε κίνηση από τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε να περιοριστεί η πιθανότητα μετάδοσης της νόσου κατά το ελάχιστο δυνατό.

Το δημοσίευμα του PIPERATA.GR

https://www.piperata.gr/2020/03/11/koronoios-apoklistiko-i-kyvernisi-et…Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.