ΚΚΕ
Media

ΚΚΕ: Εμπάργκο στον ΣΚΑΪ μετά το επεισόδιο με Λιάνα Κανέλλη

Εμπάργκο στον ΣΚΑΪ αποφάσισε το ΚΚΕ μετά την έντονη λογομαχία της Λιάνας Κανέλλη με τον Δημήτρη Οικονόμου και το on-air «κόψιμο» της βουλευτού από την εκπομπή «Σήμερα».

Η έντονη λογομαχία της Λιάνας Κανέλλη με τον Δημήτρη Οικονόμου στον αέρα του ΣΚΑΪ είχε ως αποτέλεσμα το ΚΚΕ να δηλώσει πως δεν θα ξαναστείλει εκπρόσωπό του στον σταθμό του Φαλήρου.

κκε κανελλη σκαι

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ

Το λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Δημήτρη Οικονόμου

Το πρωί της Τετάρτης, επικράτησε πανικός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του Δημήτρη Οικονόμου για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη και δείχνουν αυθαίρετες συμπεριφορές εκ μέρους των αστυνομικών, εικόνες που δεν έπαιξαν ποτέ στον αέρα των περισσότερών καναλιών.

Η κ. Κανέλλη ανέφερε μία από τις επίμαχες εκφράσεις που ακούγεται σε ένα από τα βίντεο στο βίντεο που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και δείχνει αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ να λένε «πάμε να τους γ@μήσ@@μ@, πάμε να τους σκοτώσουμε», όταν αυτοί ενημερωθήκαν από το κέντρο για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους.

Η Λιάνα Κανέλλη αρχικά αφού καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στον 27χρονο αστυνομικό της ΕΛ.ΑΣ, είχε τον εξής διάλογο με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Λιάνα Κανέλλη: «Δεν μου λέτε, την έκφραση έχετε το θάρρος να την παίξετε και την έχω πάνω μου, μίας ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “πάμε να τους γ@μήσ@@μ@, πάμε να τους σκοτώσουμε”;»
Δημήτρης Οικονόμου: «Εντάξει κυρία Κανέλλη, αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή».
Λιάνα Κανέλλη: «Εγώ το βίντεο το είδα και παίρνω την ευθύνη».
Δημήτρης Οικονόμου: «Την ευθύνη την έχουμε εμείς και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι».
Λιάνα Κανέλλη: «Παίξτε το βίντεο».
Δημήτρης Οικονόμου: «Εσείς δεν επιτρέπεται να μιλάτε έτσι και να το πάρετε πίσω. Να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο για αυτό».
Λιάνα Κανέλλη: «Να ζητήσω συγγνώμη για τι;».
Δημήτρης Οικονόμου: «Να ζητήσετε συγγνώμη γιατί από το στόμα σας βγήκε».

Μετά τον διάλογο με τον Δημήτρη Οικονόμου, η Λιάνα Κανέλλη «κόπηκε» από την εκπομπή.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *