Ελλάδα

Αρνείται ότι ήταν στη Νέα Σμύρνη ο 30χρονος που κατηγορείται ότι έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό

Ο 30χρονος άνδρας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται να έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» που τραυματίστηκε σοβαρά την Τρίτη, στη Νέα Σμύρνη, αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στα πρωτοφανή επεισόδια.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης ανακοίνωσε πως ανέλαβε την υπεράσπιση του 30χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι θύμα κακόβουλης καταγγελίας από πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος, με το οποίο βρίσκεται σε διένεξη.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Νέα Σμύρνη και πως ο εν λόγω ισχυρισμός θα αποδειχθεί του μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και τα στοιχεία από το GPS.

Η ανακοίνωση Σαράκη

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Σαράκη έχει ως εξής:

«Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση 30χρονου ημεδαπού που κατηγορείται (από κοινού με άλλους), για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης (09/03) στην Ν. Σμύρνη.

Η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στην δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν την θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διευρυνόμενα θλιβερά συμβάντα.

Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση του δικηγόρου τονίζει πως «η απολογία του εντολέα μας έχει ορισθεί για το Σάββατο 13/03 και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών».

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *