Πολιτική

Γεννηματά: «Κύριε Μητσοτάκη, μη ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά, θα θρηνήσουμε θύματα»

Προειδοποίηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυνε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με τα χαρακτηριστικά λόγια: «Κύριε Μητσοτάκη παίζετε με τη φωτιά».

Στη συνέχεια της δήλωσής της η κυρία Γεννηματά υποστήριξε τα εξής: «Αποτύχατε στο μέτωπο της πανδημίας, βυθίζετε τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις στην ανασφάλεια. Επιχειρείτε να καλύψετε την αδυναμία σας μέσα από την πόλωση και τον διχασμό».

«Επιλέγετε μια στημένη σύγκρουση με την αξιωματική αντιπολίτευση, με βιαιότητες και όξυνση και θύματα την κοινωνία και τη δημοκρατική ομαλότητα. Αυτή η κατάσταση οδηγεί σε αδιέξοδο. Μη ρίχνετε άλλο λάδι στη φωτιά, θα θρηνήσουμε θύματα» τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Ζήτησε συζήτηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς

Η κυρία Γεννηματά, κάλεσε τον πρωθυπουργό, αντί της αυριανής συζήτησης στη Βουλή μόνο με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να προχωρήσει με βάση το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής σε ενημέρωση και συζήτηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για την κατάσταση στην χώρα.

«Να εκτονώσουμε την ένταση, να επαναφέρουμε τη συζήτηση στα προβλήματα. Μην καταστρέφετε τη χώρα. Αφουγκραστείτε την πραγματική αντίδραση των πολιτών» προέτρεψε η κυρία Γεννηματά.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *