Στέλιος Μάϊνας
Media

Στέλιος Μάϊνας: Το δυναμικό comeback του γνωστού ηθοποιού

Ο Στέλιος Μάϊνας βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τηλεοπτική του επιστροφή, αφού έδωσε τα χέρια με την ΕΡΤ για να συμμετάσχει στη νέα δραματική σειρά «Καρτ Ποστάλ».

Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Βικτώριας Χίσλοπ, της Βρετανίδας συγγραφέως που υπογράφει και το «Νησί», ενώ η σειρά θα αποτελείται από μονόωρα αυτοτελή επεισόδια. Έτσι, σε μία από τις ιστορίες που θα δούμε να ξετυλίγονται, θα εμφανιστεί και ο Στέλιος Μάινας.

Στέλιος Μάϊνας

Στέλιος Μάϊνας: Η σειρά

Στα βιβλία «Cartes Postales from Greece» και «The Last Dance» της Βικτόρια Χίσλοπ βασίζεται η νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης, η οποία φαίνεται να έχει πάρει πλέον πολύ ζεστά την παρουσία της στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας. Η συγγραφέας του best seller μυθιστορήματος «Το νησί» που μεταφέρθηκε το 2010 στην ελληνική τηλεόραση με τεράστια επιτυχία, βάζει την υπογραφή της στη σειρά «Καρτ ποστάλ» που έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν.

Τα δώδεκα αυτοτελή επεισόδια της σειράς βασίζονται στα βιβλία της βραβευμένης Βρετανίδας συγγραφέως που πρόσφατα απέκτησε και την ελληνική ιθαγένεια, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο.

Γυρίσματα

Πέρα από την Κρήτη γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν και στο Λονδίνο, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν διαφορετικοί ηθοποιοί. Τα σενάρια των δώδεκα ιστοριών υπογράφουν μαζί με τη Βικτόρια Χίσλοπ οι Νίκος Απειρανθίτης, Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και Δώρα Μασκλαβάνου, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γιώργος Παπαβασιλείου.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *