ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ
Featured Πολιτική

Νικολαΐδης σε Άδωνι Γεωργιάδη: Αποτυχημένος ή «ψεκασμένος»; (aud)

Με μια σκληρή ανάρτησή του απάντησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, στην δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, ότι «η Αριστερά διαδίδει σκόπιμα και με δόλο τον ιό για να κρατήσει την Ελλάδα σε καραντίνα»!

Ειδικότερα, η ανάρτηση του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, έχει ως ακολούθως:

«Όταν τα έχεις κάνει μπάχαλο στην πανδημία, έχεις το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο λοκνταουν της Ευρώπης, είσαι πρωταθλητής στην ύφεση στην Ευρωζώνη, έχεις στρέψει εναντίον σου μέχρι και τους νοικοκυραίους για το όργιο αστυνομικής αυθαιρεσίας και ψάχνεις γελοίες δικαιολογίες για την μνημειώδη αποτυχία σου.
Ή απλά όταν είσαι ψεκασμένος μέχρι το μεδούλι.
Ένα από τα δυο ισχύει. Ας επιλέξει ο κ. Αντιπρόεδρος.»

Όταν τα έχεις κάνει μπάχαλο στην πανδημία, έχεις το πιο παρατεταμένο και αποτυχημένο λοκνταουν της Ευρώπης, είσαι…

Δημοσιεύτηκε από Αλέξανδρος Νικολαΐδης στις Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021

«Η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο»

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM της Θεσσαλονίκης και, μεταξύ άλλων, είπε χαρακτηριστικά: «Ας πούμε ότι λες ότι θα χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις καταστολής, τη νόμιμη διαδικασία για να εμποδίσεις την διαδήλωση. Τις δυνάμεις των ΜΑΤ δηλαδή. Όταν τα ΜΑΤ θα έρθουν σώμα με σώμα με τους διαδηλωτές θα επιβαρύνουν την μετάδοση του ιού; Εδώ, είμαστε φυλακισμένοι σε έναν ανήθικο εκβιασμό της Αριστεράς. Ξέρουν ότι δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε διότι αυτό θα επιβαρύνει το ιό. Ξέρουν ότι η έκρηξη των κρουσμάτων θα φέρει περαιτέρω καραντίνα, κι άρα περαιτέρω δυσαρέσκεια στα μαγαζιά, περαιτέρω δυσαρέσκεια στον κόσμο που είναι σπίτι και ούτω καθεξής.

– Το κάνουν επί σκοπώ για να διαδώσουν τον ιό, το κάνουν με δόλο. Για να διαδώσουν τον ιό. Για να κρατήσουν την Ελλάδα δεμένη στην καραντίνα. Και μετά να βγαίνουν και να κατηγορούν την κυβέρνηση για την καραντίνα. Αυτό το εξήγησα πολύ ωραία για όσους δεν το είχαν καταλάβει, γιατί κάποιοι καλόπιστοι μπορεί να μην μπορούσαν να πιστέψουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση εκβιάζει την Ελλάδα με ένα βιολογικό όπλο όπως είναι ο ιός, και το είπε ο κ. Κυρίτσης».

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *