ΓΩΓΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΩΓΟΣ
Featured Πολιτική

Γώγος: Μετά το ΙΑΣΩ βολεύτηκε και στο ΛΗΤΩ… από την κυβέρνηση!

Ο δημοφιλής ελέω πανδημίας παθολόγος – λοιμωξιολόγος, Χαράλαμπος Γώγος, θα είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος και επικεφαλής της νέας πτέρυγας στο ΛΗΤΩ!

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Προτού, όμως, αναρωτηθείτε που είναι το κακό που ο κ. Γώγος βρίσκεται στη θέση αυτή, προσπαθήστε να απαντήσετε σ’ ένα άλλο ερώτημα: Πόσο πιο στημένο μπορεί να είναι το σκηνικό και πόσα περισσότερα στοιχεία θα πρέπει να έχει στη διάθεση της η εισαγγελική αρχή για να παρέμβει και να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες λαμβάνονται οι αποφάσεις του Δημοσίου για συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα στο θέμα της διαχείρισης και της νοσηλείας των ασθενών με κορωνοϊό;

Οι κλινικές Covid-19 σε ιδιωτικά νοσοκομεία

Εδώ και μερικές μέρες λοιπόν, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε ότι λόγω πληρότητας των μονάδων Covid 19 των κρατικών νοσοκομείων της Αττικής, θα δημιουργηθούν τέτοιες κλινικές στα ιδιωτικά νοσοκομεία ΛΗΤΩ (ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ) και στο Ιατρικό Περιστερίου (Αποστολόπουλος).

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο κ. Γώγος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γνωστός παθολόγος από την Πάτρα παράτησε την πανεπιστημιακή του έδρα στις αρχές του Φθινοπώρου κι έπιασε δουλειά στο ΙΑΣΩ (ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ) με πολλαπλάσιες αποδοχές, ένεκα φυσικά της δημοφιλίας που απέκτησε εμφανιζόμενος στα κανάλια.

Ο κ. Γώγος, τυγχάνει να είναι και μέλος της Επιτροπής των Ειδικών που φτιάχνουν τα μέτρα, κανονίζουν για τα εμβόλια, τα κρεβάτια κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PIPERATA.GR, στο ΛΗΤΩ άρχισαν να διακομίζονται οι προς αποσωλήνωση ασθενείς κορωνοϊού, δηλαδή όσοι συνάνθρωποι μας ευρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της νοσηλείας τους. Και τούτο διότι ο καθηγητής κ. Γώγος δεν έχει φτιάξει ακόμη το τιμ του.

 Η ανακοίνωση

Και για να μην υπάρχει αμφιβολία για τη σχέση του συγκεκριμένου προσώπου με το τωρινό παιχνίδι, παραθέτουμε την ανακοίνωση μεταγραφής του στο Μετροπόλιταν με ημερομηνία 22/10/2020:

«To Metropolitan General, μέλος του Ηellenic Healthcare Group (HHG), του μεγαλύτερου ιδιωτικού ομίλου υγείας στη χώρα που διαθέτει επίσης τα νοσοκομεία Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Λητώ και Creta Interclinic είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον κ. Χαράλαμπο Γώγο, Καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Yπουργείου Υγείας για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κος Γώγος εντάσσεται πλέον στο επιστημονικό δυναμικό του Metropolitan General αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση της Παθολογικής-Λοιμωξιολογικής Κλινικής, ενώ παράλληλα θα συμμετέχει στο Επιστημονικό Συμβούλιο και θα προεδρεύει στην Επιτροπή Λοιμώξεων».

ΥΓ.: Τελικά ο κ. Γώγος είναι όπως ο Σαράφης… και στα Τρίκαλα και στο Μοντ Παρνάς στο Παρίσι! Αχ, κατακαημένη Ψωροκώσταινα…

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *