περιοδικό misvak
Featured Κόσμος

Περιοδικό Misvak: Χάρτης δείχνει την μισή Ελλάδα να ανήκει στην Τουρκία

Νέα πρόκληση για τη χώρα μας έρχεται από το ισλαμιστικό περιοδικό Misvak, όπου αποτυπώνει σε χάρτη την μισή Ελλάδα, τα μισά Βαλκάνια και το βόρειο Ιράκ να ανήκουν…στον Ερντογάν!

Οργή προκαλεί το δημοσίευμα από το περιοδικό Misvak

Στη μέση του χάρτη έχει τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και το φανατικό αυτό περιοδικό προχώρησε στο προκλητικό αυτό δημοσίευμα, με αφορμή την κυκλοφορία γραμματοσήμου που εξέδωσε το Ιράκ μετά την επίσκεψη του Πάπα.

περιοδικό misvak

Σε αυτό εμφανίζεται μέρος της Ανατολίας, εκεί που βρίσκονται πολλοί Κούρδοι- Τούρκοι, να ανήκει στο κράτος των Κουρδιστάν.

Για το λόγο λοιπόν αυτό, θα πρέπει κατά την άποψή τους να πληρώσει το «μάρμαρο» η Μισή Ελλάδα και τα μισά Βαλκάνια.

Στην ανάρτησή του μάλιστα στο twitter το περιοδικό αυτό, σημειώνει ότι: «Αν είναι να ζωγραφιστεί ένας χάρτης, εμείς θα τον ζωγραφίσουμε».

Παράλληλα δεν παραλείπει να έχει και το 2023, όταν και θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής δημοκρατίας, από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που πάντως δεν δείχνει η πρακτική πως έχουν σε υπόληψη το κοσμικό κράτος που δημιούργησε.

περιοδικό misvak

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία επιδίδεται σε ακραίες δηλώσεις μέσω social media, ή περιοδικών και εφημερίδων, αποτυπώνοντας μια ψευδή πραγματικότητα και δημιουργώντας εντυπώσεις. Αυτή τη φορά μέσω του περιοδικού Misvak.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *