Τσίπρας Αδωνι
Featured Πολιτική

Τσίπρας σε Άδωνι: «Ήρθε ο νονός, άξιος!»

Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τον Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή με… επικό σχόλιο για τα όσα είπε ο Υπουργός Ανάπτυξης περί «ειδικής άδειας» για να γίνει νονός.

Ο κ. Γεωργιάδης είχε κάνει λόγο «ειδική άδεια» που πήρε για να παραβρεθεί ως νονός σε βάπτιση (5/3), γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Ιεράς Συνόδου αλλά και το καυστικό σχόλιο που έκανε Αλέξης Τσίπρας σήμερα στη Βουλή προς τον Άδωνι.

Τσίπρας 'Αδωνις

«Ήρθε ο νονός, πάντα άξιος»

Ενώ ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και έκανε παρέμβαση, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, “Κύρωση Επενδυτικής Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ” και συναφείς διατάξεις”, μπήκε στην αίθουσα ο κ. Γεωργιάδης.

“Ήρθε ο νονος, πάντα άξιος”, σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις, συμπληρώνοντας: «Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τα τηλεπαράθυρο χαμηλού επιπέδου. Θα δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό. Θα αποδείξετε ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα.

Θα αποδείξετε ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα. Θα σας κρίνουν οι ψηφοφόροι, διότι είσαστε από άλλη γκάμα, έχετε κάτι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη».

Επίθεση σε Άδωνι Γεωργιάδη για συμμετοχή σε βάπτιση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε σειρά ερωτημάτων προς τον Άδωνι Γεωργιάδη και την κυβέρνηση για το ζήτημα της βάπτισης.

«Στην κορύφωση της πανδημίας, όταν χιλιάδες συμπολίτες μας αναβάλουν γάμους και βαφτίσεις ή δεν μπορούν να πάνε στις κηδείες των δικών τους ανθρώπων. Όχι μόνο το διατυμπανίζει (ο Άδ. Γεωργιάδης), αλλά μας παρουσιάζει κι ένα παλιόχαρτο», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Στην συνέχεια ζήτησε από την κυβέρνηση να απαντήσει αν αυτό το χαρτί είναι αληθές ή πλαστό. «Αν είναι αληθές να μας δείξετε πόσες άλλες τέτοιες κατ’ εξαίρεση βεβαιώσεις έχετε δώσει; Αν είναι πλαστό, οφείλει ο κ. Γεωργιάδης να καταθέσει τώρα κιόλας την παραίτησή του».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο υπουργός βάπτισε το παιδί του προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για τις δημόσιες συμβάσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρόσθεσε πως «αν δεν ισχύει να το διαψεύσει» και τονίζοντας ότι «υπάρχει ένα μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα: ότι ο υπουργός Ανάπτυξης έχει στην αρμοδιότητά του τη ΓΓ Εμπορίου που λειτουργεί ως αναθέτουσα αρχή, δηλαδή θα κληθεί ο εν λόγω πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής να ελέγξει και να είναι αδέκαστος με την υπηρεσία του κουμπάρου του».

Ραγκούσης: Να Απαντήσει Ο Χαρδαλιάς Στα Ερωτήματα Για Τη Βάπτιση Γεωργιάδη

Νωρίτερα, Ο Γιάννης Ραγκούσης καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ώρα Ελλάδος», αναφέρθηκε στο ζήτημα της «ειδικής άδειας» που δόθηκε σε φιλοκυβερνητική οικογένεια, προκειμένου ο υπουργός, βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, να παρευρεθεί σε βάπτιση και να γίνει νονός.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *