βασιλική τρουφάκου
Featured Lifestyle

Βασιλική Τρουφάκου: Ο Κυμπουρόπουλος δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικός

Η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου σε ανάρτησή της, αναφέρεται στην αμφιλεγόμενη ψήφο του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου για τις αμβλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, τοποθετήθηκε για την αρνητική ψήφο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ως προς το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.

Αποστάσεις ΝΔ από την θέση Κυμπουρόπουλου

Σημειώνεται ότι η ψήφος αυτή του κ. Κυμπουρόπουλου έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες έντονες πολιτικές αντιδράσεις. Μάλιστα οδήγησε την κυβέρνηση της ΝΔ να πάρει σαφείς αποστάσεις από τη θέση του ευρωβουλευτή της.

Βασιλική Τρουφάκου: Η ανάρτηση για την ψήφο Κυμπουρόπουλου

«Ίσως, ο κύριος Κυμπουρόπουλος να μην μπορούσε να ψηφίσει κάτι που θα καταργούσε την ύπαρξη του. Κάτι που θα έδινε στη μητέρα του τη δυνατότητα να μην τον φέρει στη ζωή. Είμαι ηθοποιός και καταλαβαίνω πως -ίσως- αυτό που σε καταργεί και σε καταλύει δεν μπορείς ποτέ να το δεις από τη σωστή πλευρά. Και πως μάλλον κάτι τέτοιο σε υπερβαίνει και δεν αντέχεται» αναφέρει αρχικά η ηθοποιός.

Και προσθέτει:

«Είμαι, όμως, ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός. Οι δικές μου σκέψεις, η στάση και τα προσωπικά τραύματα δεν καθορίζουν ευθέως το μέλλον και την τύχη των συνανθρώπων μου. Αυτό που εγώ πιστεύω και η προσωπική μου μάτια δεν θα αποκτήσει ποτέ εν δυνάμει ολέθριες επιπτώσεις πάνω σε -κυριολεκτικά- αιματοβαμμένες, διεκδικήσεις αιώνων. Αυτό δεν το κάνει η Τέχνη, αυτό το χρεώνεται η Πολιτική.»

«Είμαι ηθοποιός, δεν είμαι πολιτικός και -ίσως- και ο κύριος Κυμπουρόπουλος, μετά την ψήφο του αυτή στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν θα έπρεπε να είναι».

βασιλική τρουφάκου

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *