Ρωσία-γιατρός
Viral

Ρωσία: Παρίστανε τον γιατρό για να τους πίνει το αίμα

Η σύλληψη ενός άντρα που παρίστανε τον γιατρό στην πόλη Τσελιάμπινσκ στη Ρωσία έφερε στο φως τα τρομερά εγκλήματα που είχε διαπράξει στο παρελθόν.

Το ψεύτικο δίπλωμα γιατρού που χρησιμοποιούσε ο Μπόρις Κοντρασίν αποδείχθηκε το μικρότερο από τα εγκλήματά του, καθώς πριν δύο δεκαετίες είχε διαπράξει μια αιματηρή δολοφονία στη Ρωσία.

Δολοφόνος από τα 16 του

Αυτή η ιστορία με το ψεύτικο δίπλωμα ιατρικής να είναι σκανδαλώδης από μόνη της. Αποδείχθηκε όμως ότι ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου και ο ψεύτικος γιατρός είχε μια παθολογική αδυναμία στο αίμα.

Όταν ήταν 16 δολοφόνησε έναν συμμαθητή του σε μια άνευ προγουμένου σκληρή και διεστραμένη διαδικασία.

Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα, στο σχολείο δεν ήταν δημοφιλής. Το αντίθετο. Ηταν απόμακρος και αντικοινωνικός, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις τελετές μαύρης μαγείας. Αποκαλούσε μάλιστα τον εαυτό του «Βαρώνο φον Γκιντζέλ». Ζούσε με τον πατέρα του που ήταν ψυχίατρος και καθώς είχε πρόσβαση στα διάφορα ψυχοτρόπα φάρμακα που υπήρχαν στο σπίτι για τους ασθενείς που τον επισκέπτονταν, ο Μπόρις τα μοίραζε στους συμμαθητές του.

Κάποια μέρα έπεισε ένα συμμαθητή του να τον ακολουθήσει στο σπίτι. Εκεί τον σκότωσε με μια θανατηφόρα δόση ηρεμιστικού φαρμάκου. Στην συνέχεια τον διαμέλισε. Πρώτα έβγαλε το συκώτι για να το «δοκιμάσει».

Σειρά είχε η καρδιά. Αρχικά την αφαίρεσε και μετά στράγγιξε το αίμα, το άδειασε σε κολωνάτο ποτήρι του κρασιού και το ήπιε. Επόμενη κίνηση ήταν να του βγάλει τα μάτια και να του κόψει τα χέρια βάζοντας τα σε βάζο με φορμόλη, ως απόδειξη της συμφωνίας που είχε κάνει με το διάβολο.

Ότι είχε απομείνει από το κατακρεουργημένο σώμα του άτυχου παιδιού, ο Μπόρις Κοντρασίν, το πέταξε στον κάδο απορριμάτων δίπλα στο σπίτι του, κάτι που οδήγησε στην σύλληψη του και την δεκαετή καταδίκη του σε ειδικό άσυλο, καθώς οι γιατροί απεφάνθησαν ότι ήταν ψυχικά ασθενής.

Άγνωστο το πως οι αρχές οδηγήθηκαν στον Κοντρασίν

Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής τι ήταν αυτό που οδήγησε στην νέα σύλληψη του «ψευτογιατρού», αφού οι πληροφορίες από τα μέσα ενημερωσης είναι συγκεχυμένες.

Κάποια κάνουν λόγο για συμμαθητή του που τον αναγνώρισε μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο ενώ κάποια άλλα για ψυχίατρο που γνώριζε την υπόθεση Κοντρασίν από το παρελθόν και είδε το προφίλ του στο διαδίκτυο. Ο ίδιος άλλωστε, ήταν λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το όνομα «Γκιντζέλ».

Πηγή: Rt

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *