Νέα Σμύρνη
Featured Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Σοκάρει η κατάθεση του αστυνομικού (pic)

Συγκλονίζει ο 28χρονος αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Νέα Σμύρνη και κατέθεσε σήμερα ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών.

Την πεποίθηση του ότι ζει από θαύμα μετά την επίθεση που δέχτηκε στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη εξέφρασε ο 28χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην κατάθεση του, σήμερα (23.03.2021) ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών.

Νέα Σμύρνη

Ο νεαρός αστυνομικός περιέγραψε καρέ καρέ την επίθεση σε βάρος του στη Νέα Σμύρνη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δέχθηκε ένα καταιγισμό χτυπημάτων από πλήθος ατόμων που όρμησαν πάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ειδικός φρουρός περιέγραψε, χαρακτηριστικά, απαντώντας στις ερωτήσεις της ανακρίτριας σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες δέχθηκε την επίθεση:

«Αισθάνθηκα από πίσω μου κάποιον να ορμάει επάνω μου, να με πιάνει από το λαιμό και ρίχνοντάς με κάτω να μου τραβάει το κράνος με το χέρι του προκειμένου να βγει.

Το κράνος όντως βγήκε παρόλο που ήταν ασφαλισμένο στο λαιμό μου.

Όσο βρισκόμουν στο έδαφος αισθάνθηκα αρχικά ένα λάκτισμα επάνω μου και στη συνέχεια ένα καταιγισμό χτυπημάτων από πλήθος ατόμων που όρμησαν επάνω μου, τα οποία στόχευαν κατευθείαν στο κεφάλι, φωνάζοντας παράλληλα “σκοτώστε τον, πάρτε του το όπλο”, “θα πεθάνεις κωλόμπατσε”.

Εγώ προσπάθησα να προστατέψω το όπλο μου γιατί αισθανόμουν να το τραβάνε από τη θήκη μου.

Προσπάθησα να προστατέψω όσο μπορούσα το σώμα μου και το κεφάλι μου με τα χέρια μου, καθώς ένιωθα ένα τεράστιο πλήθος να με χτυπάει.

Πήραν κομμάτια από τον εξοπλισμό μου και από ό,τι συνειδητοποίησα μου έλειπαν γεμιστήρες.

“Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τελειώνω”

Από τη στιγμή που ένα τόσο μεγάλο πλήθος κόσμου με χτυπούσε στο κεφάλι με σκοπό να με σκοτώσει δεν θα δίσταζε παίρνοντας το όπλο μου να με πυροβολήσει και κάποιος.

Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι τελειώνω, ότι φθάνει το τέλος μου, ότι το πλήθος δεν θα σταματήσει να με χτυπάει μέχρι να με δει να πεθαίνω. Νιώθω ότι στα τελευταία δευτερόλεπτα που με χτυπούσαν έχασα τις αισθήσεις μου.

Όλο αυτό το περιστατικό διήρκεσε περίπου δύο λεπτά. Θεωρώ ότι επειδή έχασα τις αισθήσεις μου το πλήθος, νόμιζε ότι είχα πεθάνει, οπότε και μείωσε τα χτυπήματα σε βάρος μου».

Όπως επισήμανε ο 28χρονος αστυνομικός το πρώτο και τελευταίο μέλημα του ήταν η προστασία της ζωής και του όπλου του, και σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεση του «νιώθω ότι έγινε ένα θαύμα που ζω.

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ότι ήλθε το τέλος, ότι δε θα ξαναντικρύσω τα αγαπημένα μου πρόσωπα και τώρα
πλέον προσπαθώ να ανακάμψω ψυχολογικά και σωματικά….. εκείνη τη στιγμή προτεραιότητα είχε η προστασία της ζωής μου και του όπλου μου για να μη συμβεί κάτι χειρότερο εάν το έπαιρναν».

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *