ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗ
Featured Πολιτική

Ραγκούσης: «O Αυγενάκης κάνει ωμή και επαίσχυντη παρέμβαση στις εκλογές της ΕΠΟ»

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο τοποθετήθηκε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, αναφορικά με την (ν)τροπολογία Αυγενάκη και τις εκλογές στην ΕΠΟ.

«Καλύτερα κ. Αυγενάκη να φέρνατε μια τροπολογία που να λέει πως επικεφαλής στην ΕΠΟ μπορεί να τεθεί μόνο όποιου το επώνυμο αρχίζει από Ζ και είναι ευρωβουλευτής της ΝΔ, θα ήταν πιο έντιμο αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

«Ξεπερνά κάθε όριο»

«Η τροπολογία που έφερε ο κ. Αυγενάκης όχι μόνο προκαλεί τη νοημοσύνη μας, αλλά επειδή τη συνόδευσε με την παρουσίαση που παρακολουθήσαμε πριν λίγο, νομίζω ξεπερνά κάθε όριο», υπογράμμισε στην παρέμβαση του ο κ. Ραγκούσης.

Και συνέχισε: «Ο κ. Αυγενάκης φέρνει μια τροπολογία για να τροποποιήσει το νόμο που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψηφίστηκε από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, γιατί θέλει να κάνει μια ωμή παρέμβαση στις εκλογές της ΕΠΟ, ώστε να μπορεί να είναι υποψήφιος και να εκλεγεί ο κ. Ζαγοράκης».

Για να επισημάνει δεικτικά και ευρηματικά: «Καλύτερα κ. Αυγενάκη να φέρνατε μια τροπολογία που να λέει πως επικεφαλής στην ΕΠΟ μπορεί να τεθεί μόνο όποιου το επώνυμο αρχίζει από Ζ και είναι ευρωβουλευτής της ΝΔ. Αυτό θα ήταν πιο έντιμο».

Κλείνοντας δε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπου του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε: «Είναι πολιτικά επαίσχυντο να κάνετε αυτή τη φωτογραφική κίνηση για τον εκλεκτό σας. Θέλετε να βάλετε επικεφαλής τον κ. Ζαγοράκη, πράγμα που είχε προαναγγείλει ο κ. Μητσοτάκης. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σας παραδώσουμε στην κρίση των πολιτών και κυρίως των αθλητικών παραγόντων της χώρας».

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *