Πολάκης
Featured Παραπολιτικά

Πολάκης στο Ελληνικό: «Ιδού τα έργα σου, Αδωνι»

Το ‘πε και το ‘κανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης ο οποίος αποκάλυψε τα ψέματα του Αδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με το Ελληνικό.

Ειδικότερα, ο κ. Πολάκης πράγματι βρέθηκε στον χώρο του παλιού αεροδρομίου, στο Ελληνικό, όπου και τράβηξε βίντεο από τα… έργα που σχετίζονται με την εμβληματική επένδυση.

Εκεί ο κ. Πολάκης, όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο που δημοσιεύουν τα PIPERATA.GR, κάνει την αυτοψία του για τα έργα στο Ελληνικό και προκαλεί τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γωργιάδη «να δει τα… έργα του», στο παλιό αεροδρόμιο.

Η αντιπαράθεση στη Βουλή 

Νωρίτερα, σήμερα, Τετάρτη Μαρτίου οι κύριοι Παύλος Πολάκης και Άδωνις Γεωργιάδης ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στη Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο για την κύρωση της παραχώρησης του Ελληνικού.

Στην κριτική ότι οι μπουλντόζες έριξαν μόνο ένα κτίριο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι κατεδαφίστηκαν 900 κτίσματα με έξοδα της Λάμδα! Kαι ότι η αντιπολίτευση μπορεί να το ελέγξει, ρωτώντας τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη, καθώς η εταιρεία που ανέλαβε τις κατεδαφίσεις ήταν η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, συμφερόντων της οικογένειάς του.

Ο κ. Πολάκης σε έντονο ύφος απάντησε στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κάνοντας λόγο για πλαστή φωτογραφία που έφερε στη Βουλή.

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τεκμηρίωσε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε υπογράψει για κατεδάφιση 5 κτισμάτων και όχι για 900, παρότι τώρα υποστηρίζει ότι μέσα σε 3 μήνες έγινε κάτι το οποίο, ούτως ή άλλως, αντικειμενικά δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί.

“Που ζεις… Γεωργιάδη;”

Στη συνέχεια, o κ.  Πολάκης κατακεραύνωσε τον υπουργό: «Εγώ προσωπικά πήγα και τράβηξα βίντεο έξω από το Ελληνικό, τον Σεπτέμβρη, και δεν υπήρχε καμία μπουλντόζα… Που ζεις Γεωργιάδη; Έχεις και το θράσος να βγαίνεις και να επιμένεις! Πάμε να τα μετρήσουμε τα κτίρια!».

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *