Άγριες Μέλισσες
Media

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στο ψυχιατρείο ο Μάνος Βόσκαρης

Οι ιστορίες των ηρώων από τις «Άγριες Μέλισσες» αρχίζουν να ολοκληρώνονται σιγά σιγά ώστε να δημιουργηθούν οι νέες για τον τρίτο κύκλο.

Έτσι ένας από τους ήρωες που ίσως αποχαιρετίσουμε φέτος είναι ο πλέον κακός Μάνος Βόσκαρης.

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στο ψυχιατρείο ο Βόσκαρης

Η δίκη του για τα εγκλήματα που δίεπραξε ως διευθυντής των φυλακών ενάντια στην Ελένη και άλλες γυναίκες ολοκληρώνεται και η Νέμεσις επέρχεται βαριά.

Η σύζυγός του, η νεαρή Σοφούλα θα βάλει την ταφόπλακα στην καταδίκη του με την κατάθεση-φωτιά που θα δώσει.

Ήδη όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Βόσκαρης θα οδηγηθεί στη φυλακή όπου θα υποστεί βαριά κακοποίηση όπως ακριβώς κακοποίησε τις φυλακισμένες στη Λάρισα. Όμως δεν θα είναι αυτό το τέλος του.

Σύμφωνα με το spoiler του «Πρωινού» το μεγάλο φινάλε του ήρωα θα γίνει στο ψυχιατρείο όπου θα οδηγηθεί μετά την κακοποίησή του σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Και πάλι, αυτό ίσως να μην είναι το τέλος του…

Διαβάστε Επίσης: Άγριες Μέλισσες: Καθηλωτικό Επεισόδιο Από Το Διαφάνι Του 1920

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/3)

Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, αλλά αυτό θα κοστίσει την επιβίωση του γάμου τους. Η σύγκρουσή τους για την αλλαγή της απόφασής της και την επιμονή της, θα τους φέρει αντιμέτωπους και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση.

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν την αθωότητα τους, για τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδερφό της για να σώσει τον γιο της; Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Στο δικαστήριο, ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητα του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα τους γεμίσει ερωτηματικά.

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *