Φουρθιώτης
Featured Παραπολιτικά

Φουρθιώτης κατά Αμανατίδη: «Είσαι χυδαίος δεν θα ξαναβγείς βουλευτής»

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι βουλευτές της ΝΔ υφίστανται τον απόλυτο διασυρμό. Ο Μένιος Φουρθιώτης ξέσπασε κατά του Γιώργου Αμανατίδη.

Μετά τους πρωτοφανείς ισχυρισμούς κατά του πρώην υφυπουργού Δικαιοσύνης και νυν βουλευτή Κώστα Καραγκούνη, ο παρουσιαστής Φουρθιώτης περιποιήθηκε δεόντως και τον γαλάζιο βουλευτή Γιώργο Αμανατίδη.

Για την ακρίβεια ο Φουρθιώτης διέσυρε στην κυριολεξία τον άτυχο Γιώργο Αμανατίδη!

Ο Αμανατίδης καθόταν επί δύο ώρες στο παράθυρο και άκουγε τους απίστευτους ισχυρισμούς κατά της κυβέρνησης, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του πρώην υφυπουργού Κώστα Καραγκούνη, του αρχηγού της αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη και άλλων, χωρίς να μιλάει.

Φουρθιώτης

Κάποια στιγμή φάνηκε σαν να συνεννοείται για το τι θα πει. Αυτό εξόργισε τον παρουσιαστή ο οποίος του επιτέθηκε και κυριολεκτικά τον εξευτέλισε. Τον αποκάλεσε χυδαίο, και του είπε ότι δεν θα ξαναβγεί ποτέ βουλευτής!

Κανονικά, ο βουλευτής αυτός θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει αμέσως μετά τις ύβρεις. Όχι μόνο δεν αποχώρησε, αλλά προσπαθεί ακόμα και τώρα να απολογηθεί σε ποιον; Στον Φουρθιώτη!

Αλήθεια κύριε Μητσοτάκη, πως είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα αίσχη; Σας κρατάει από κάπου ο Μένιος; Είναι δυνατόν ο κ. Αμανατίδης να παραμείνει στην κοινοβουλευτική ομάδα μετά από αυτές τις εικόνες;

 

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *