νικολόπουλος
Πολιτική

Νικολόπουλος: Ανοικτή επιστολή στον Στέλιο Πέτσα

Ανοικτή επιστολή προς τον Στέλιο Πέτσα έστειλε ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην βουλευτής της Αχαΐας, αναφορικά με την επίσκεψή του στην Πάτρα.

Στην επιστολή ο κ. Νικολόπουλος επικρίνει την απόφαση του Στέλιου Πέτσα να επισκεφθεί την Πάτρα, διερωτώμενος τον λόγο της επίσκεψης του και κάνοντας λόγο για «ανούσιες κινήσεις» της κυβέρνησης.

Στην ανοικτή του επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Υπουργέ,

Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική σας επίσκεψη στην Πάτρα. Επειδή οι Πατρινοί είμαστε ευγενικοί άνθρωποι δεν σας ρωτήσαμε όταν ήρθατε για τον λόγο και τον στόχο της επίσκεψής σας.

Τώρα που με το καλό επιστρέψατε στην έδρα σας, επειδή είμαστε, ευγενικοί μεν αλλά, και, περίεργοι, ευγενικά ρωτάμε να μας εξηγήσετε γιατί ήρθατε.

Στον ερχομό σας μας είπατε ότι γνωρίζαμε ήδη. Θα μπορούσατε να τα επαναλάβετε και σε μια τηλεδιάσκεψη.

Εμείς σας είπαμε τον πόνο μας που τον ξέρατε και πριν έρθετε. Εκείνο που δεν μας είπατε, επιμένουμε, είναι το γιατί ήρθατε. Για να σας πούμε αυτά που γνωρίζατε και να μας πείτε ότι θα τα μεταφέρετε στον πρωθυπουργό που τα ξέρει ήδη πολύ καλά ; Τι σπατάλη ενέργειας και χρόνου.

Τι ανούσιες κινήσεις.

Θα το ξανασκεφτεί, είπατε, ο κ. Πρωθυπουργός από τον οποίο πηγάζουν όλα τα καλά καγαθα.

Υπαινίσσεστε ότι ο κ. Πρωθυπουργός δεν είχε γνώση ή ότι δεν τον πολυαπασχόλησε το θέμα αλλά, λόγω της επιμονής μας, θα μας κάνει την χάρη να ασχοληθεί μαζί μας ;

Εύλογες οι απορίες μας.

Αν, ερωτώ, αν, τροποποιηθεί η ισχύουσα απόφαση και επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων της περιοχής μας, τι θα σημαίνει αυτό ; Ότι εξέλιπαν οι λόγοι της απαγόρευσης ; ότι υπήρχαν εναλλακτικές που αγνοήσατε ; ή ότι οι αποφάσεις της υπεύθυνης κυβέρνησης λαμβάνονται ανάλογα με τις αντιδράσεις.

Θα το εκτιμούσαμε να μας το εξηγήσετε για να ξέρουμε και μεις πως θα πορευθούμε
Δικός σας
Ν.Νικολόπουλος”

LEAVE A RESPONSE

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *